Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy valla rahatladım biraz şimdi..İnşallah bendede öyledir..Canım ya çok saol çok rahatlattın beni..bana herşeyin normal olduğunu normale döneceğini de söylemişti zaten endişelenme ama düzensizlik bende olmadı 28 günde bir oluyorum
Ayy valla rahatladım biraz şimdi..İnşallah bendede öyledir..Canım ya çok saol çok rahatlattın beni..
Ya ben doktoruma sormaya korkuyorum bir sorun var diycek diye..İnşallah yoktur..Çevremdede hiç kimse yaşamamış..Aslında normal adetlerimin hepsi..28 yada 27 gün..Ama eskiden çok şişerdi ve sızlardı..Şimdi birde küçüldüler bile..Ne şiş ne acı..Olmazsa kontrole gidicem..
ben aslinda cok onemsemedim bunu adet duzensizligi de yasadgm icin cuma gunu rendevum var solicem doktoruma cunku hamile kaldigimda da hic belirti olmadan kalmistm ne hamileleik belirtisi ne regl belirtisi ama ondan once bel ve karin agrisi yasardim hep.. Simdi bole olunca her ay tekrar hamilemiyim fln saniyorum gecikmede oluyor..siz de gecikme yok mu?