Kürtaj Sonrası Regl Düzensizliği

pembepirasa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
36
7
1
26
kızlar selamlar. kürtaj sonrası ilk reglimi beklediğim tarihte görmüştüm ama ikinci reglim 1 hafta gecikti. test yaptım negatif. bu durumu yaşayan var öı düzensizlik ne zaman bitiyor? göğüslerimde şişme vs olurdu kürtaj öncesi artık hiç olmuyor. sebebi nedir sizce

Merhaba benim ikinci regl hakkında bilgim yok ama size soracağım ilk reglinizi kaç gün sonra gördünüz ..bende kürtaj olalı 23 gün oluyorda

Acaba sorunuzun cevabını bulabildiniz mi? Çünkü aynı sorunlar birebir bende de mevcut.

Hayirliaksmla..kürtaj sonrası ilk adeti beklediğim tarihte görduguzu belirtmissiniz ..tam olarak nasıl hesaplarınız acaba..bu konuda 30-40 gün arası okuyorum tam tarih yok..bende kürtaj oldum ..bundan önceleri adetim hep duzenliydi şuan kürtajdan sonra 28. Gündeyim ..neye göre hesaplayabiliriz ilk adeti

Kusura bakmayın önceden sormusum size bunu cevaplamissiniz ..farklı biri sandım çok özür dilerim

Kusura bakmayın önceden sormusum size bunu cevaplamissiniz ..farklı biri sandım çok özür dilerim
merhabalar benim sorumla sizin sorunuz baya farklı. yine de cevaplamak istedim.
kürtajdan sonra ilk adeti ben tam 40. günde gördüm. muhtemelen sizin de öyle olacaktır. daha öncesinde beklemeyin.
beklenilen adet günü kürtajdan 40-50 gün sonra oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…