Kürtaj sonrası patoloji sonucu

Duruu0

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
2
0
30
Herkese merhaba. 5 Haziran günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı :KK43: Patoloji raporum çıktı ama yazan şeylerden korkmalı mıyım anlamadım. Anlayan, bilen birileri varsa cevap verirse çok sevinirim.

Eklentiler

• IMG_7697.jpeg
    IMG_7697.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 297
Herkese merhaba. 5 Haziran günü 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtajla alındı :KK43: Patoloji raporum çıktı ama yazan şeylerden korkmalı mıyım anlamadım. Anlayan, bilen birileri varsa cevap verirse çok sevinirim.
Çok geçmiş olsun zor bı süreç maalesef bende yaşadım aynı haftada bunu da tecrube etmek varmış hayatta korkulacak bişey yok benimkinde de buna benzer bişey yaziyodu toplarlanmaya bakın başka türlü geçmiyor çünkü rabbim tekrardan sağlıkla yeni bı evlat nasip etsin hepimize🙏

Çok geçmiş olsun öncelikle sizin adınıza üzüldüm. Patoloji sonucunda önemli bir şey çıkmamış ki çoğu zaman çıkmıyor.

Patoloji sonucunuz kaç güne çıktı acaba?

X