• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj Sonrası Patoloji Raporu

Doktor 2 kayıba hemen tup bebek demıyoruz dedı ben bır daha sok cunku kolay hamıle kalıyorum amaa devamı yok .

Naptın Cute, sonucunu doktora gösterebildin mi?

Bir şey daha sormak isterim Cute, hamile kalma konusunda sıkıntın yoksa zaten tüpe yönelmezler diye düşünüyorum, çünkü tüple de hamile kalsan devam etme konusundaki sıkıntılar orda da devam etmez mi?

Peki Cute, hamile kalma konusunda sıkıntın yoksa zaten tüpe yönelmezler diye düşünüyorum, çünkü tüple de hamile kalsan devam etme konusundaki sıkıntılar orda da devam etmez mi?
merhaba canım
işler karıstıkca karısıyor.
doktor daha once 16 haftalık bı kaybım oldugunu ogrendıgınde( kı solandırıldı kendısı dusmedı) sana dıkıs atarız dedı ama oncelıkle sızın hamıle kalmanıza musade edemecekmıyız yoksa tup bebekmı olacak ona karar vermemız gerek dedı.
sanırım genetıkte bı sorun cıkarsa genetık tanılı tup bebekten bahsettı kı bende bı sorun yok testlerım kayboldugu ıcın ben tekrar genetık tahlıllerı verdım esımde verecek ondada bısey cıkmazsa kendımız yapıcaz bebegıde bakalım ne olacak.
su dıkıs mıkıs ısı canımı oldukca sıktı

Dikiş nedenmiş ki?

Sıkma canını, bunların hepsi geçip gittiğinde ve hayırlısıyla ikinci bebeğini kucağına aldığında hepsini unutursun...

Allah sağlık versin...

Benim raporum evde maalesef... Hiç hatırlamıyorum yazılanları :KK43:

Şimdi kese oluşuyor ya keseden parça alıyorlar. Ben de 46+XX yazıyordu. Ddedim ki doktora boş değil miydi keseler. XX olduğu için sizden gelen hücereler olabilir. Ama ben de kan pıhtilaşması olduğu için bebekler beslenemiyor ilk 10 hafta içinde. Dolayısıyla hocamla ikinci görüşmemde bana keseler boş olmayabilir, XX olan kız olabilir, bi ihtimal ikinci kesedeki bebek erkek olabilirdi dedi. Önemli olan bir sorun çıkmaması, gönlünü ferah tut...

Back