Slm kızlar 40 gün oluyo kürtaj olduğum 8 haftalık kalbi duran bebegimi aldırmak zorunda kaldımparça kalmış 7 mm di birazi düştü adet oldum kalanını da düşürdüm diye umut ederken kontrolde hala kaldığını söyledi doktor başına gelen var mı çok moralim bozuk aksi bi durum olacak tekrar bebeğim olmayacak diye
İlk etapta kanamam oldu öyle çıktı ortaya sonra tekrar oldu 3-4gün sonra yine gittim birazi düşmüş dedi ve hala birazi duruyo kontrole gittiginde ultrasonla bakıp görmediyse sorun yoktur tedirgin olmayin derim çok can sıkıcı bi duyguGeçmiş olsun.kontrole mi gittiğinde öğrendim yoksa bi şikayetle mi öğrendin? Benim 32 gün oluyor ve 2 gün önce adet oldum. Herhangi bir şikayetim de yok ama tedirgin oldum şimdi
Hiç bi bilgim yok doktorumu ilgi alakası yönünden cok beğeniyordum oysakiBenim de 2 dusugum olmustu. ilk dusuk yaptigimda dr kurtaj dedi ama ben izin vermedim kendiliginden duser dedim ve dustude zaþen. sizin durumu ilkkez duydum. Allh korusun dusmezse tekrar kurtaja bile alabilirler sizi. kurtaj eden dr niye icinizi tam temizliyememisti ki
Bakalım adetliyken gel dedi belki diyorum farklı bisey uygular sonrasinda illaki bir yada birkaç doktora görüşeceğim kesinBenim de kürtaj sonrası parça kalmıştı ama adetle attım parçayı , tekrar kürtaja gerek kalmadı... metsil diye bir ilaç vermişti doktor Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gidip parça kaldığını gördükten sonra.
Bir başka doktora daha mı görürseniz?
Daha 1 defa oldum ama kisaldi 1bucuk gün temiz sürdü bitti normalde 2buçuk temiz sonra 3 gün falan leke leke gelirdiKizlarrr hepinize gecmis olsun kurtajdan sonra adetlerinizde azalma oldumu
Benim zaten azdı , 6-7 gün sürer ama 3 günü normal kanama gerisi hep leke olurdu. histereskopi oldum birkaç gün önce, rahim genişletildi, bakalım bundan sonra bir değişiklik olacak mı...Kizlarrr hepinize gecmis olsun kurtajdan sonra adetlerinizde azalma oldumu
Doktora gittin mi bi problem varmiymisDaha 1 defa oldum ama kisaldi 1bucuk gün temiz sürdü bitti normalde 2buçuk temiz sonra 3 gün falan leke leke gelirdi
gecmis olsin histereskopi neden oldun bir aksilik mi cikti acabaBenim zaten azdı , 6-7 gün sürer ama 3 günü normal kanama gerisi hep leke olurdu. histereskopi oldum birkaç gün önce, rahim genişletildi, bakalım bundan sonra bir değişiklik olacak mı...
Gittim adetliyken yine gel dedi tekrar olmayi bekliyrm daha en az 15 gün var gitmemeDoktora gittin mi bi problem varmiymis
Genelde duzenlimiydi peki adetlerin yani normalde kac gun olurdunGittim adetliyken yine gel dedi tekrar olmayi bekliyrm daha en az 15 gün var gitmeme
Yani pek düzenli sayılmazdı ama 2 2buçuk gün temiz olurdumGenelde duzenlimiydi peki adetlerin yani normalde kac gun olurdun
Ben 6.gun dus alirdim simdi 4 gun suruyor ama hep 29 30 gunde bir oluyorumYani pek düzenli sayılmazdı ama 2 2buçuk gün temiz olurdum
rahimde basıklık varmış, genişletildigecmis olsin histereskopi neden oldun bir aksilik mi cikti acaba
Gecmisolsun. Canim kac tl odedinrahimde basıklık varmış, genişletildi
1100 lira, teşekkür ederimGecmisolsun. Canim kac tl odedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?