Kürtaj sonrası parça kalması:(

Zerac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
111
50
28
33
Slm kızlar 40 gün oluyo kürtaj olduğum 8 haftalık kalbi duran bebegimi aldırmak zorunda kaldım parça kalmış 7 mm di birazi düştü adet oldum kalanını da düşürdüm diye umut ederken kontrolde hala kaldığını söyledi doktor başına gelen var mı çok moralim bozuk aksi bi durum olacak tekrar bebeğim olmayacak diye

Geçmiş olsun.kontrole mi gittiğinde öğrendim yoksa bi şikayetle mi öğrendin? Benim 32 gün oluyor ve 2 gün önce adet oldum. Herhangi bir şikayetim de yok ama tedirgin oldum şimdi

Geçmiş olsun.kontrole mi gittiğinde öğrendim yoksa bi şikayetle mi öğrendin? Benim 32 gün oluyor ve 2 gün önce adet oldum. Herhangi bir şikayetim de yok ama tedirgin oldum şimdi
İlk etapta kanamam oldu öyle çıktı ortaya sonra tekrar oldu 3-4gün sonra yine gittim birazi düşmüş dedi ve hala birazi duruyo kontrole gittiginde ultrasonla bakıp görmediyse sorun yoktur tedirgin olmayin derim çok can sıkıcı bi duygu

Benim de 2 dusugum olmustu. ilk dusuk yaptigimda dr kurtaj dedi ama ben izin vermedim kendiliginden duser dedim ve dustude zaþen. sizin durumu ilkkez duydum. Allh korusun dusmezse tekrar kurtaja bile alabilirler sizi. kurtaj eden dr niye icinizi tam temizliyememisti ki

Hiç bi bilgim yok doktorumu ilgi alakası yönünden cok beğeniyordum oysaki ne olacak beni ne bekliyo stresten kafayı yicem

Benim de kürtaj sonrası parça kalmıştı ama adetle attım parçayı , tekrar kürtaja gerek kalmadı... metsil diye bir ilaç vermişti doktor Kürtajdan 10 gün sonra kontrole gidip parça kaldığını gördükten sonra.

Bir başka doktora daha mı görürseniz?

Bakalım adetliyken gel dedi belki diyorum farklı bisey uygular sonrasinda illaki bir yada birkaç doktora görüşeceğim kesin

Kizlarrr hepinize gecmis olsun kurtajdan sonra adetlerinizde azalma oldumu

Kizlarrr hepinize gecmis olsun kurtajdan sonra adetlerinizde azalma oldumu
Benim zaten azdı , 6-7 gün sürer ama 3 günü normal kanama gerisi hep leke olurdu. histereskopi oldum birkaç gün önce, rahim genişletildi, bakalım bundan sonra bir değişiklik olacak mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…