Kürtaj sonrası nezaman tekrar hamiş kaldınız .?

peLincikk

🌈🌸
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
707
267
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım kalp atımı olmayan 9 haftalık bebeğim için 3 gün önce kürtaj oldum kürtajdan sonra nekadar korundunuz ? Ve nekadar sürede tekrar hamile kaldınız? Tekrar hamile kalmak için sabırsızlanıyorum cevaplarınızı bekliyorum

BEN GEÇEN YIL ŞUBATTA BEBEĞİMİ KAYBETTİM
ŞUAN DA ÇOK ŞÜKÜR 32 HAFTALIK HAMİLEYİM

Canim bende 5haftalikken zorunlu kurtaj oldum doktorum 3ay korunmami istemisti ben 1sene sonra tekrar gebe kaldim su an 2,5yasinda bir kizim var allah saglikli bebekler nasip etsin sizede

Suan cok yeni diye sureler uzun gibi gelio insana gec olsun guc olmasin saglikli olsun napalim beklicez biraz sanirim kizlar

peLincikk merhaba,
bende seninle aynı durumdayım 7 ocakta 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu önce kendiliğinden düştü sonra kürtaj oldum doktorumla daha yeni görüştüm bir hafta sonra adet olucam artık tekrar deneyebilirsiniz dedi yani üç ay beklemiş olucaz.bir de gittim kontrole herşey normal mi diye baktı parça falan kalmış mı diye kürtajdan sonra

Çok geçmiş olsun benim düşmedi alındı canım banada kontroe gittiğimde 2 ay sonra korunmayı bırakablrsnz dedi ama yinede bi kontrole gel dedi bakalım beklicez sanada bol şans inşallah çabucak hamiş kalırsın

ben yaklaşık 3 hafta önce kürtaj oldum.6 haftalık hamileydim ama malsef hayata tutunamadı..acaba benim gibi olanlar var mı bi daha ne zaman hamile kalınabilir ?bi de kürtajdan sonra beraber olunursa hamile kalma durumu var mıdır?

Kurtajdan sonra hamile kalma ihtimali war tabiki hatta daha yuksek bi ihtimal diye duymustuk gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…