kürtaj sonrası ne zaman hamile kalınabilir

havintok

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
24
0
16
İzmir
17 temmuzda 8 haftalık bebeğimin kalp atışı olmadığından kürtaj yöntemiyle bebeğimi aldılar dr herhangi birşey söylemedi korunma açısından ,kürtajdan sonraaki ilk adetimide gördüm 13 agustosta sizce ne yapmalıyım

geçmiş olsun canım öncelikle..Bende nisan ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım.Kürtaj sonrası kontrolünü yaptırdınmı canım.benim kürtaj sonrası kontrolde doktor 2 ay korunman yeterli demişti.Ben 2 adet geçirdim ama 40 gün arayla adetlerim geldi.En son adetim 24 Temmuzdaydı ve ben çok şükür şimdi hamileyim canım.Kürtajdan sonra hergün folbiol+bebe aspirini kullandım ben.Perşembe günü doktor kontrolüm var inşallah herşey bu sfere yolunda gider.Canım zaten vücut kendini hazır hissettiğinde hamile kalıyorsun o yüzden hiç stres yapma.Allah ın izniyle en erken zamanda hamile kalırsın inşallah.takıldığın bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım sevgiler :))

geçmiş olsun canım ben de nisan ayında 8+3 günlük bebeğimi kalbi atmadığı için aldırmıştım maalesef. doktortum bana kitaplar 6 ay der ama ben ne yaptığımı bilyorum 3 ay korun rahmin toparlansın demişti 3 ay geçti yine hamileyim darısı sana inşallah canım.bi ay daha bekle bence hemen adet olmuşsun normal döngü gibi çok iyi bu demekki rahim de problem yok

hayırlı olsun canım kaç haftalıksın ben 5+ 4 üm doktora gitmeye korkuyorum biraz daha zaman geçsin kalb atışını duyayım diye sen duydun mu içimde bu konuda çok endişe var kasıklarım da şiddetli batmalar da olmuyo yine

teşekkür ederim arkadaşlar bebişlerinizi sağ sağlim kucagınıza almayı nasip etsin allahım.olmayanlarada tez zamanda annelik duygusunu yaşatsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…