• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız

bende agustosta 7 haftalık düşük yaptım 2ay korundum 2 aydırda deniyorum ama olmuyor çok istiyorum olmasını ne zaman hamile kalaırım sizce

Sagol canım bende ilk zaman cok uzuldum ama şimdi iyiyim dedıgın gıbı doktorumda benı rahatlattı hakkımda hayırlısı buymus dedım inş tekrar sagsalim bır hamilelik yasarım zaman herseyın ilacı kurtajdan sonra adet gecıkmesi normalmi benım 5 gun gectı suan bekliyorum bakalım test yapmadım gerı cekme yontemiyle korunduk hamile kalma ihtimalı varmı bılmıyorum zaten ilk gebeliklerde dusuk olma ıhtımalı yuksekmiş benımki de dussun dıye bekledı doktor dusmeyınce kurtaj yaptı bakalım hayırlısı bır patalojı sonucu gelseydı içim rahat edecek

Korkma allahin izniyle bisey cikmaz genel olarak herkesinkini gonderiyorlar.Gecikme yasanmasi normal duzenin bozuluyo eger adet gormezsen bu ay dr. Ara mutlaka onemli cunku.

Korkma allahin izniyle bisey cikmaz genel olarak herkesinkini gonderiyorlar.Gecikme yasanmasi normal duzenin bozuluyo eger adet gormezsen bu ay dr. Ara mutlaka onemli cunku.

Sagol canım inş bakalım ya zaten bu ayın 23 de pataloji sonucu geliyor o zaman kontrolum var hayırlısı bakalım

merhaba bende 3,5 ay once ogrendim hamile oldugumu ama kese gelismedigi icin eylulde kurtaj oldum dr 3 ay korunma verdi ama ben ilk adetimi bekledikten sonra calismalara basladim ve yine hamileyim su an 7 haftalik bugun kalp atislarini duydum ama kesenin etrafinda biraz kanama varmis ilac iciyorum insallah saglikla kucagima alirim bence sende ilk adeti bekle

allah korusun canım ,benmde kalbi durduğu için aldılar geçen cuma bebeğimi hiç ara vermek istemiyorum bende.

geçtiğimiz aralık ayında 6 haftalık gebelikte kesede bebek oluşmaması sebebiyle kürtaj oldum
ama kanamam sadece 1 2 gün sürdü sonrasında ilaçlarımı kullandım ve kontrolume gittim herhangi bir sorun yoktu doktor en az 2 regl dönemi bekle dedi
ilk reglim 30 gün sonra oldu sonra yine eski düzenine girdi ve 29 günde bir olmaya devam etti ve tekrar hamile kaldım ama 2 regl dönemi bekledim bu sürede b vitamini folik asit balık yagı hapımı kesmedim demir eksikliğim vardı tedavime devam ettim çünkü depoların dolu olması çok önemli
şuan allahıma binlerce şükür kızımı bekliyorum
allahım isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuştursun

canım ,dikkat et kendine,

bu arada bende kürtaj oldum hiç beklemek sitem,yorum

Kızlar ben bır ay once kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle aramızda bu durumu yasayan var bılıyorum tekrar ne zaman hamile kaldınız içinizdeki korkuyu nasıl yendınız tekrar hamile kalmak için ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama su an bıraz daha beklıyorum hem ilk adetımı de gormek istiyorum

beklemelisin bence canim ben hic olmadim ama tanidiklarim oldu bos gebelikti onlarinkide 6ay -1 sene beklediler

Ben kürtaj olalı 1 yıl olucak bebişimin kalp atışları yok die aldılar benden ama hala cesaret edemiyorum ya olmazsa diyorum kendi kendime şimdi rejim yapıyorum kilo vermem lazım ardından hemen çalışmalara başlıcam inş..

Mayısta hamile kaldım kalp atışı yok diye temmuz da kurtaj oldum
Kasım'da hamile kaldım hematomun büyümesi sonucu fetüsü öldürdü ocakta kürtaj oldum

iki kürtaj arası cok yakın oldu bu sebepten arada biraz olsun zaman bırakmanızı hem bedensel hem de psikolojik açıdan tavsıye ederim

Back