• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Kızlar ben bır ay once kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle aramızda bu durumu yasayan var bılıyorum tekrar ne zaman hamile kaldınız içinizdeki korkuyu nasıl yendınız tekrar hamile kalmak için ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama su an bıraz daha beklıyorum hem ilk adetımı de gormek istiyorum

Kızlar ben bır ay once kürtaj oldum boş gebelik nedeniyle aramızda bu durumu yasayan var bılıyorum tekrar ne zaman hamile kaldınız içinizdeki korkuyu nasıl yendınız tekrar hamile kalmak için ben tekrar hamile kalmak istiyorum ama su an bıraz daha beklıyorum hem ilk adetımı de gormek istiyorum

Merhaba bende 3,5 ay once ogrendim hamile oldugumu ama kese gelismedigi icin eylulde kurtaj oldum dr 3 ay korunma verdi ama ben ilk adetimi bekledikten sonra calismalara basladim ve yine hamileyim su an 7 haftalik bugun kalp atislarini duydum ama kesenin etrafinda biraz kanama varmis ilac iciyorum insallah saglikla kucagima alirim bence sende ilk adeti bekle

Merhaba bende 3,5 ay once ogrendim hamile oldugumu ama kese gelismedigi icin eylulde kurtaj oldum dr 3 ay korunma verdi ama ben ilk adetimi bekledikten sonra calismalara basladim ve yine hamileyim su an 7 haftalik bugun kalp atislarini duydum ama kesenin etrafinda biraz kanama varmis ilac iciyorum insallah saglikla kucagima alirim bence sende ilk adeti bekle

Cvp verdgn için tsk ederım cnm benimde bır ay olacak ayın 7 sinde ilk adetımı olayım bende oyle dusundum ama doktor uc ay deyınce tedırgın olmustum ama herkes korunma dedı ılk adetten sonra kürtajdan sonra be zaman adet oldun cnm cok gecıktımı bırde ben patalojıyı beklıyorum burda cok gec cıkıyor 20 gun var daha sonucun gelmesıne

İyi akşamlar kızlar...
Bende boş gebelik nedeniyle 35 gün önce kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor:(( sizde kanama kaç gün sürdü bu kadar uzun sürmesi normalmi acaba? kürtaj sonrası bende bikaç ay beklendiğini duymuştum... Doktora henüz kanamam devam ettiği için soramıyorumda ne kadar korunalım diye 10 gün sonra gene kontrol var...

İyi akşamlar kızlar...
Bende boş gebelik nedeniyle 35 gün önce kürtaj oldum ama hala kanamam devam ediyor:(( sizde kanama kaç gün sürdü bu kadar uzun sürmesi normalmi acaba? kürtaj sonrası bende bikaç ay beklendiğini duymuştum... Doktora henüz kanamam devam ettiği için soramıyorumda ne kadar korunalım diye 10 gün sonra gene kontrol var...

Sanada gecmiş olsun canım benım kanamam 1 hafta surdu ve az az dı asırı kanama olmadı adetten daha azdı hatta bır hafta sonra kontrole gıttıgımde hersey normaldı senın bu kadar uzun surmesı normal degıl domtoruna sor olmadı baska doktora gıt ıhmal etme canım benım kurtajdan sonra 2 buyuk serum taktılar kanamam olmasın dıye hemsırelere sordum neden takıldı dıye oyle dedıler sancı yapmıstı hatta normal dedıler patalojı sonucunu aldın mı

İyi akşamlar kızlar...

Canım bu kadar uzun sürmesi normal değil. Parça kalmış olabilir :( Doktorunu ara gidemiyorsan... Benim kanamam lekelenme kanamalarıyla da birlikte toplam 10 gün sürmüştü...

Elifçim, ben kürtajdan 1,5 ay sonra hamile kalmıştım. Malum üzüntüden kist oluşmuştu bende. O yüzden buçuklu oldu zaten aradaki süre.Doktorum 2 ay korun demişti. Yani bence de ilk adetini beklemen yeterli :34:

İyi akşamlar kızlar...

Mrbb ....Hala kanama olması normal değil maxsimum 1 hafta 10 günde bitmesi gerekirdi...İçerde birikinti veya parça kalmış olabilir dr gidin kontrolü beklemeyin :ssz:

geçtiğimiz aralık ayında 6 haftalık gebelikte kesede bebek oluşmaması sebebiyle kürtaj oldum
ama kanamam sadece 1 2 gün sürdü sonrasında ilaçlarımı kullandım ve kontrolume gittim herhangi bir sorun yoktu doktor en az 2 regl dönemi bekle dedi
ilk reglim 30 gün sonra oldu sonra yine eski düzenine girdi ve 29 günde bir olmaya devam etti ve tekrar hamile kaldım ama 2 regl dönemi bekledim bu sürede b vitamini folik asit balık yagı hapımı kesmedim demir eksikliğim vardı tedavime devam ettim çünkü depoların dolu olması çok önemli
şuan allahıma binlerce şükür kızımı bekliyorum
allahım isteyen herkese sağlıkla bebeğine kavuştursun

Selam kizlar. Bende bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi testleri yaptiriyoruz. Forumda okudum kimi hemen hamile kalmis kimide beklemis. Doktorum bana 3 ay bekle dedi ama kararsizim.

Selam kizlar. Bende bebegimin kalbi durdugu icin kurtaj oldum simdi testleri yaptiriyoruz. Forumda okudum kimi hemen hamile kalmis kimide beklemis. Doktorum bana 3 ay bekle dedi ama kararsizim.

Bana da 3 ay dedı doktorum bu ayın 7sınde bır ay oldu ama hala adet olmadım 3 gın gecti kürtajdan sonra gecıkmesı normalmiş ama ben korundum zaten yanı bırsey kullanmadık ama gerı cekme yontemiyle herkesın korundugunu duydum zaten boyle korunurken hamile kalamam degılmı arkadaslar

Bana da 3 ay dedı doktorum bu ayın 7sınde bır ay oldu ama hala adet olmadım 3 gın gecti kürtajdan sonra gecıkmesı normalmiş ama ben korundum zaten yanı bırsey kullanmadık ama gerı cekme yontemiyle herkesın korundugunu duydum zaten boyle korunurken hamile kalamam degılmı arkadaslar
O yontemle tam korunma olmayabiliyormus canim . Adetin 40 gunu gectiyse doktoruna danis derim

O yontemle tam korunma olmayabiliyormus canim . Adetin 40 gunu gectiyse doktoruna danis derim

Bugun 35 gun oluyor canım test falan yapmıcam zaten varmı yokmu stresındede degılım hiç bir belirtı yok ne adet olacagıma nede hamilelik adına hakkımda hayırlısı artık bu ayın 23 de kontrolum var o zaman 45 gun oluyor doktor gerekenı yapar zaten pataloji de o zaman gelecek hayırlısıyla

Bugun 35 gun oluyor canım test falan yapmıcam zaten varmı yokmu stresındede degılım hiç bir belirtı yok ne adet olacagıma nede hamilelik adına hakkımda hayırlısı artık bu ayın 23 de kontrolum var o zaman 45 gun oluyor doktor gerekenı yapar zaten pataloji de o zaman gelecek hayırlısıyla
Benim patoloji hemen cikti sonucu . Doktorda muayene etmedi kurtaj yaptiktan sonra baktim icin temiz dedi tekrar gel falanda demedi. Birde sen genetik test falan yaptirdin mi?

Benim patoloji hemen cikti sonucu . Doktorda muayene etmedi kurtaj yaptiktan sonra baktim icin temiz dedi tekrar gel falanda demedi. Birde sen genetik test falan yaptirdin mi?

Ben bartında yasıyorum canım burda bıraz gec cıkıyor bır bucuk ay sonra yanı benıde kurtajdan bır hafta sonra muayene ettı ultrasonda baktı guzel temız dedı 23 de patalojı cıkacagı için cagırdı sanırım ilk gebelik oldugu için genetık yada baska bır tahlil istrmedi folik asıt vıtamın ve cınko surubu verdi depolarım bosmus bakalım canım ya patalojıyı cok. Merak edıyorum cok gec cıkması sınır bırsey

Merhaba elif, 2012 ocak ayinda bebegin kesesinin parcalanmasindan dolayi kurtaj oldum. Dr'um normal oldugunu, anne vucudunun saglikli oldunu gosterir bu duRum dedi bu tarz seyleri kafaniza takip canini sikmayin hersey yolunda oldugunu soylemisti. 1 ay bekledim ayni sene haziran ayinda hamile kaldim. Su an 9 aylim cok tatli bir kizim var. Hic uzme kendini hersey allahtan hayirlisi buymus demekki.ilk duydugumda cok uzulmustum fakat sonra dr. dedikleRiyle kendimi toparladim hep hayirlisi buymus demekki dedim.

İyi akşamlar kızlar...

Slm , bende kurtaj olmustum kanamam 5 gun falan surdu bence bi dr. Ara konus.

Merhaba elif, 2012 ocak ayinda bebegin kesesinin parcalanmasindan dolayi kurtaj oldum. Dr'um normal oldugunu, anne vucudunun saglikli oldunu gosterir bu duRum dedi bu tarz seyleri kafaniza takip canini sikmayin hersey yolunda oldugunu soylemisti. 1 ay bekledim ayni sene haziran ayinda hamile kaldim. Su an 9 aylim cok tatli bir kizim var. Hic uzme kendini hersey allahtan hayirlisi buymus demekki.ilk duydugumda cok uzulmustum fakat sonra dr. dedikleRiyle kendimi toparladim hep hayirlisi buymus demekki dedim.

Sagol canım bende ilk zaman cok uzuldum ama şimdi iyiyim dedıgın gıbı doktorumda benı rahatlattı hakkımda hayırlısı buymus dedım inş tekrar sagsalim bır hamilelik yasarım zaman herseyın ilacı kurtajdan sonra adet gecıkmesi normalmi benım 5 gun gectı suan bekliyorum bakalım test yapmadım gerı cekme yontemiyle korunduk hamile kalma ihtimalı varmı bılmıyorum zaten ilk gebeliklerde dusuk olma ıhtımalı yuksekmiş benımki de dussun dıye bekledı doktor dusmeyınce kurtaj yaptı bakalım hayırlısı bır patalojı sonucu gelseydı içim rahat edecek

kızlar size de bir sorayım hamileliğimi öğrendiğim ertesi gün yani 1 kasımda koyu lkelenmeler oldu sonra 7 kasımda kanamam başladı 4 gün sürdü bhcg 400 dü geç döllenme olduğu için haftasını bilemiorum ama doktor 3 haftalıktır demişti sonra değer 100 oldu sonrada 20 bugünlerde regl olucam ağrım var ben bu adetten sonra deneyelim diyorum doktor 3 ay korunun dedi enson hasta olunca gidicem tekrar ve korunmak istemiorum diycem sonuçta 3 haftalıktı ve düştü 3 ay çok geldi bana ne dersiniz???

kızlar size de bir sorayım hamileliğimi öğrendiğim ertesi gün yani 1 kasımda koyu lkelenmeler oldu sonra 7 kasımda kanamam başladı 4 gün sürdü bhcg 400 dü geç döllenme olduğu için haftasını bilemiorum ama doktor 3 haftalıktır demişti sonra değer 100 oldu sonrada 20 bugünlerde regl olucam ağrım var ben bu adetten sonra deneyelim diyorum doktor 3 ay korunun dedi enson hasta olunca gidicem tekrar ve korunmak istemiorum diycem sonuçta 3 haftalıktı ve düştü 3 ay çok geldi bana ne dersiniz???

Canım bencede 3 ay uzun bır sure ben kürtaj olmama ragmen 3 ay verdı doktor ki ben ilk adetten sonra korunmayacagm senınkı zaten normal dusuk olmus bekleme benceü

Back