Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. İnşallah. Saç bandlarını mezar taşlarına takıyorum minik kızlarımın. Çok zor gerçekten. O yüzden hemen hayırlısıyla bir bebeğim olursa acım biraz hafifler diye beklemek istemiyorum
Çok geçmiş olsun. Sizi anlıyorum. Benim tüp bebek değildi. Kalp atımları durdu yavrularımın. Allah bidaha böyle acılar yaşatmasın. Hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nadip etsinBende 21 haftalik 22 ye girmistim ikizlerimi kaybettim erken dogumla,suyum geldi azar azar 4 gun hastanede yattim 10 cm acildim ve normal dogum yaptim kaybettim....6 ay oldu((
Saolun. 3 ay dedi 1 ayı geçti iki ay kaldı ama beklemek çok zor geliyoBaşınız sağolsun. Sizinki doğum oluyor aslında. Size doktor bekleme süresi ne kadar verdi.
Benim de bugün tam iki ay oldu 8. Haftalikti ilaçla düşük yaptırdı doktor sonra kalanı vakumla temizlediler kalp atışını duyamadik minigimn :-( 3 ay korun dedi doktor ve bir ay daha beklemeyi dusunuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum beklemedm o yuzden sağlıksız mi oldu DİE soru işaretlerine kapilmak istemiyorum,sen neden kurtaj oldn cnm dusuk muydu yoksa ?
Bende 21 haftalik 22 ye girmistim ikizlerimi kaybettim erken dogumla,suyum geldi azar azar 4 gun hastanede yattim 10 cm acildim ve normal dogum yaptim kaybettim....6 ay oldu((
Senin ikizlerdemi tek kesedeydi.Bende 21 haftalik 22 ye girmistim ikizlerimi kaybettim erken dogumla,suyum geldi azar azar 4 gun hastanede yattim 10 cm acildim ve normal dogum yaptim kaybettim....6 ay oldu((
gecmıs olsunEvet korunup yine başına gelenlerde var korunmayıp sağlıklı çocuk doguranlarda
Hayırlısı bakalım.
Sen ne zaman oldun cnm?
Beklemeyerek kendi psikolojini de ayrıca duble strese sokuyorsun. Çünkü genelde kürtaj gibi işlemlerden sonra yumurtlama gerçekleşmez takip eden bir kaç ay boyunca ya da istenen boyuta ulaşmaz.
Madem korunmak istemiyorsun yumurta takibi yaptırarak boş yere strese girme. Yumurtan varsa ya da yeterli olgunluktaysa ona göre değerlendirirsin.
O zaman haybeye calısacaksın.Yumurta takibi yapmam zaten inanmıyorum
O zaman haybeye calısacaksın.
Strese gireceksin.
Neyine inanmıyorsun ki?
Herkeslere günaydın ve iyi pazarlar kızlar.
Ben de 29 ocakta 12 haftalık oğlumu kaybettim.kalp atışları durmuştu.korunma olayına gelince ilk ay hamile kalıp sağlıklı doğum yapan da var,11 ay korunup düşük yapan da. Rabbim hayırlısıyla ol derse hiç bir şeye bakmıyor.
Bana gelince 29 ocakta kürtaj oldum dr um 2 ay bekle dedi ama ben ilk adetimi olayım korunmayı bırakacağım.kaç ay bekleyeceğim belli değil.kaybettiğim kuzumu da 5 ay beklemiştim.hamile kalanlar buraya yazarsa iyi olur.Aslında-Lidya- sen bi liste yapsan da kürtaj olup da bebek düşünenlerin batlarını birlikte takip etsek.ben yapayım diyeceğim ama pek anlamam öyle tablo falan yapmaktan.