Kürtaj sonrası korunmayanlar

Çok teşekkürler arkadaşlar paylaştınız için

Zeynephilal rumuzlu arkadasim 16 haftalik ikizlrrdi demissin ya acaba sorun neydi merak ettim cok gecmis olsun.Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip etsin.bütün isteyenlere
Benim ikizlerim tek kesedeydi. Doktorum zaten riskli bir gebeliğin vardı dedi. Muhtemelen tek kesede olmalarından

Evet cnm zaten hazır değilse olmuyormuş.

Doktorlar korunmayı psikolojik olarak düzelelim diye diyormuş . vakumla oldum zaten

Çok çok geçmiş olsun .Cennette sizi bekleyeceklerdir eminim.Tekrar çabucak hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim. İnşallah. Saç bandlarını mezar taşlarına takıyorum minik kızlarımın. Çok zor gerçekten. O yüzden hemen hayırlısıyla bir bebeğim olursa acım biraz hafifler diye beklemek istemiyorum

İnş cnm hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar kalırız tedaviylemi olmuştu ?

Merhabalar arkadaşlar kürtaj sonrası korunmayı düşünmüyorum benim gibi olan varmı ?
Benim de bugün tam iki ay oldu 8. Haftalikti ilaçla düşük yaptırdı doktor sonra kalanı vakumla temizlediler kalp atışını duyamadik minigimn :-( 3 ay korun dedi doktor ve bir ay daha beklemeyi dusunuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum beklemedm o yuzden sağlıksız mi oldu DİE soru işaretlerine kapilmak istemiyorum,sen neden kurtaj oldn cnm dusuk muydu yoksa ?

Doktor bana 1 adet geçir , sonra korunmana gerek yok dedi.
Ben 3 adetten sonra denemeye başlayacağım ama.
Ayrıca bu zamanda kazıma yöntemi filan kalmadı, gayet usulüne uygun yapılıyor kürtajlar, ehli doktorların elinde.
Bence iki adet dönemi en az beklenmeli.
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Tez vakitte kavuşun bebeğinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…