Geçmiş olsun sanada. Ben eşimle ayrı şehirlerdeyim. Doğal olarak korunuyo gibiyim zaten. Ama eşimin yanına gittiğimde de korunmuycam. Rahim hazır değilse zaten gebelik olmaz diye düşünüyorum. Akalım nasip artık8 haftalıktı
Benim ikizlerim tek kesedeydi. Doktorum zaten riskli bir gebeliğin vardı dedi. Muhtemelen tek kesede olmalarındanZeynephilal rumuzlu arkadasim 16 haftalik ikizlrrdi demissin ya acaba sorun neydi merak ettim cok gecmis olsun.Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip etsin.bütün isteyenlere
Geçmiş olsun sanada. Ben eşimle ayrı şehirlerdeyim. Doğal olarak korunuyo gibiyim zaten. Ama eşimin yanına gittiğimde de korunmuycam. Rahim hazır değilse zaten gebelik olmaz diye düşünüyorum. Akalım nasip artık
Tek kesedeydi bebeklerim. Doktorum riskliydi tek kesede olmaları dedi.Kalp atımlar durdu miniklerimin oyüzden.16 haftalıkken neden kürtaj oldunuzcevaplamak istemezseniz cevaplamayabilirsiniz.Çok geçmişolsun.
Benim fikrim 1 ay en azından dinlenin.
Çok çok geçmiş olsun .Cennette sizi bekleyeceklerdir eminim.Tekrar çabucak hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahTek kesedeydi bebeklerim. Doktorum riskliydi tek kesede olmaları dedi.Kalp atımlar durdu miniklerimin oyüzden.
Teşekkür ederim. İnşallah. Saç bandlarını mezar taşlarına takıyorum minik kızlarımın. Çok zor gerçekten. O yüzden hemen hayırlısıyla bir bebeğim olursa acım biraz hafifler diye beklemek istemiyorumÇok çok geçmiş olsun .Cennette sizi bekleyeceklerdir eminim.Tekrar çabucak hamile kalıp sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Teşekkür ederim. İnşallah. Saç bandlarını mezar taşlarına takıyorum minik kızlarımın. Çok zor gerçekten. O yüzden hemen hayırlısıyla bir bebeğim olursa acım biraz hafifler diye beklemek istemiyorum
Yok doğal oldu hatta sürpriz olmuştu bana
Ben gecmis olsun demeye geldim. En kisa zamanda sag salim alirsiniz kucaginiza insallah
Aynen folbiol e devam ediyorum. İnşallah hepimize böyle güzel sürprizler olsun yenidenFolık asıte devam dedimi doktorun
Ay o ifade yanlis olmus sacma sapan bi sey gondermisim yanlisikla kusura bakmayinİnş çok teşekkürler
Ay o ifade yanlis olmus sacma sapan bi sey gondermisim yanlisikla kusura bakmayin
Rica ederim bu arada[/QUOTE
Önemi yok cnm
Neden dusukmu oldu cnm?3 hafta önce. İkizlerim 16 haftalıktı.
Tup bebekmiydi?Benim ikizlerim tek kesedeydi. Doktorum zaten riskli bir gebeliğin vardı dedi. Muhtemelen tek kesede olmalarından
Benim de bugün tam iki ay oldu 8. Haftalikti ilaçla düşük yaptırdı doktor sonra kalanı vakumla temizlediler kalp atışını duyamadik minigimn :-( 3 ay korun dedi doktor ve bir ay daha beklemeyi dusunuyorum yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum beklemedm o yuzden sağlıksız mi oldu DİE soru işaretlerine kapilmak istemiyorum,sen neden kurtaj oldn cnm dusuk muydu yoksa ?Merhabalar arkadaşlar kürtaj sonrası korunmayı düşünmüyorum benim gibi olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?