Kürtaj sonrası korunmayanlar

-Lidya-

Vaktinden evvel çiçek açmaz.
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.320
1.268
63
Merhabalar arkadaşlar kürtaj sonrası korunmayı düşünmüyorum benim gibi olan varmı ?

Benim eltim kurtadam sonra hemen yaptı ve yakında doğuracak hiçbir sikinti yasamadi. Ona doktoru bekleme demiş sizde beklemeyin bence nasipte varsa olur ve yaşar zaten, Rabbim yardimciniz olsun

Evet cnm bende buna inanıyorum.

Dogmayacaksa nasibi yoksa korunsamda olmayacak

Merhabalar arkadaşlar kürtaj sonrası korunmayı düşünmüyorum benim gibi olan varmı ?

Doktor ne söyledi bekleme süresi ile ilgili?
Hamilelikte rahim duvarı kalınlaşır. Bu da bir çok hormon dengesizliği demektir. Bunu kişi kendisi bilemez.
Doktorlar bekle derken boşuna konuşmuyorlar yani.

Doktor ne söyledi bekleme süresi ile ilgili?
Hamilelikte rahim duvarı kalınlaşır. Bu da bir çok hormon dengesizliği demektir. Bunu kişi kendisi bilemez.
Doktorlar bekle derken boşuna konuşmuyorlar yani.

İki ay dedi

Bana da 3 ay demişti 5.ayda hamile kaldım. Ki zaten 4 ay sonra denemeye başlamıştık.

Ben kürtajdan 31 gün sonra adet oldum. İkinci adetim bir hafta geç olmuştu. Yani vücut o kadar sürede hep düzene sokmaya çalışıyor. Çünkü hamilelik bütün hormon dengelerini değiştiriyor.

Benim doktorum kürtajdan sonra psikolojik olarak kendini iyi hissediyorsan korunma demişti. Kazıma işleminden sonra rahim kendini yenilediği için hamile kalma olasılığı daha fazla oluyormuş değerlendirmemi söylemişti. Olmadı o ayrı.
Tüp bebek doktorum da 4 başarısız tüp bebekten sonra rahimi traşlamıştı ki rahim kendini yenilediği için embriyoların tutunma şansının yüksek olduğunu söylemişti.
İki farklı doktordan bunları duymuştum belki işinize yarar.

Zeynephilal rumuzlu arkadasim 16 haftalik ikizlrrdi demissin ya acaba sorun neydi merak ettim cok gecmis olsun.Rabbim hayirlisiyla tekrar nasip etsin.bütün isteyenlere

16 haftalıkken neden kürtaj oldunuz :( cevaplamak istemezseniz cevaplamayabilirsiniz.Çok geçmişolsun.
Benim fikrim 1 ay en azından dinlenin.

Back