KÜRTAJ SONRASI KANAMASI OLMAYAN VAR MI

xxxmucizebeklxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
61
23
3
26
Kızlar merhaba iki gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım ama sadece ufacık akıntım var hiç kanamam olmadı normal mi bunu yaşayan var mı bilgi verir misiniz

Kızlar merhaba iki gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım ama sadece ufacık akıntım var hiç kanamam olmadı normal mi bunu yaşayan var mı bilgi verir misiniz
Benim dusugum başladığı gece adet olmuşum gibi geldi kuretaj dan sonra kahverengi leke leke geldi 5 6 gün normal kanama görmedim aylarca gebelik oluşmayınca da rahim filmdi çektirdim tüplerim de rahmim de kapanmıştı açıldı çekimde ama dusukten sonra çok fazla adet kanamam da gelmişti

Benim dusugum başladığı gece adet olmuşum gibi geldi kuretaj dan sonra kahverengi leke leke geldi 5 6 gün normal kanama görmedim aylarca gebelik oluşmayınca da rahim filmdi çektirdim tüplerim de rahmim de kapanmıştı açıldı çekimde ama dusukten sonra çok fazla adet kanamam da gelmişti
Ben düşük yaşamadım maalesef ki bebek gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım direk kürtaj yaptılar iki gün oldu kanamam yok tedirgin oldum

Ben düşük yaşamadım maalesef ki bebek gelişmediği için aldırmak zorunda kaldım direk kürtaj yaptılar iki gün oldu kanamam yok tedirgin oldum
Bende takmıştım o zamanlar buralarda onlar kendilerini bebek yerini temizlediği için az miktar olurmuş olursa da diye okumuştum normal diye biliyorum ama bende tıkanma gibi bi durumda olmuştu diğer ayarlar gebelik elde edemez bi rahatsızlığınız da yoksa eğer oluşmaz ise rahim filmini bi değerlendirin derim. Başınız sağ olsun gerçekten üzen bir durum..

Çok normal bende yakın zamanda kalbi durması sonucu kürtaj oldum 10 gün sadece lekelenme şekilde oldu bir azalıp bı çogalabilir sonra kendilinden geçecek adet döngünüz sıfırlandı şuan yapışık içinde endişe etmeyin herkesde olacak diye birşey yok bende endişe edip doktora sormuştum herzamanki gibi adet miktarı aynı olursa sorun yok dedi adet süresinde azalma ve kesilme görülürse olabilir denmişti

8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum, dr 2-3 güne kanaman olur dedi leke bile olmadı, 1 hafta sonra kontrole gittiğimde kan birikmiş rahimde hiç bir şey görünmüyordu, çubuk gibi bir şeyle rahim ağzına ufak işlem yaptı acısız, zar açar gibi, o gün akşam kanamam başladı

8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmuştum, dr 2-3 güne kanaman olur dedi leke bile olmadı, 1 hafta sonra kontrole gittiğimde kan birikmiş rahimde hiç bir şey görünmüyordu, çubuk gibi bir şeyle rahim ağzına ufak işlem yaptı acısız, zar açar gibi, o gün akşam kanamam başladı
Galiba benim de böyle bir sorunum var ben yedi haftalıkken gelişmediği için kürtaj olmak durumunda kaldım fakat üç tane kocaman kesenin yanlarında kanama alanları vardı ben aksine çok kanamam olur diye düşünüyordum fakat şu ana kadar kanamaya dair hiçbir şey olmadı

Galiba benim de böyle bir sorunum var ben yedi haftalıkken gelişmediği için kürtaj olmak durumunda kaldım fakat üç tane kocaman kesenin yanlarında kanama alanları vardı ben aksine çok kanamam olur diye düşünüyordum fakat şu ana kadar kanamaya dair hiçbir şey olmadı
Kontrol gününüzde belli olur, belkide her şey yolunda 😌

Merhaba ben de 28 subatta kurtaj oldum. Ilk iki gun lekelenme oldu. 10 gun sonra kontrole gittim kan pihtilari kalmis demisti doktor ve alttan dusuk ilaci yerlestirdi. O gun yine kanama oldu. Bi hafta sonra gittim rahim tertemiz artik regli bekleyecegiz dedi. Biraz gecikme olabiliyormus. Hemen adet kanamasi olmamasi normal korkma canim :)

Back
X