Arkadaşlar 24 gün önce kürtaj oldum. Kürtajdan sonra kanamam olmadı. Sadece pembe şeklinde 2-3 damla geldi ve bitti. Çok az sancımdan başka bişey olmadı o da zaten ara ara oluyordu. Doktorun verdiği antibiyotik ve rahim düzenleyiciyi düzenli olarak içtim. Kürtajdan 11 gün sonra adet şeklinde kanamam oldu ve büyük büyük pıhtılar aktı. Bu 4-5 gün sürdü 15 gün sonra kontrole gittiğimde aynı doktorum ulturasyon ile kontrol etti ve ikinci bir kürtaja gerek kalmadığını temizlendiğini kanamaların normal olduğunu söyledi. fakat alttan hiçbirşekilde muayene etmedi. Enfeksiyon kapıp kapmadığını rahimin yapışıp yapışmadığını ulturasyon ile anlaması mümkün mü? Şuan kanamam yok. Ara ara yumurtalıklarıma sancı giriyor. belime ağrı gidiyor geçiyor. Acaba doktor devlet hastanesi olduğundan pek önemsemedi mi beni. ne yapsam diye düşünüyorum. Sürekli bir kanamam olmadı o 4-5 gün haricinde. Acaba normal mi? Doktor 1 hafta 10 gün kanamaların sürebilir korkma çok normal dedi. fakat kürtajdan 45 gün sonra düzenli adet görülüyor diye biliyorum. Gerçi kişiden kişiye de değişebilir.. Bilmiyorum korkuyorum şimdi acaba yine farklı bir doktora gitsem mi diye. Karnım baya bir şişti zaten acaba kan birikmesi mi oluyor. Rahimin yırtılıp yırtılmadığı ulturasyonla anlaşılır mı?