• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası kanama

Nadirim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
6
0
36
Trabzon
slm ayın 13 de hasteneye gittim 14 ünde kürtaj olmam gerektigi söylendi 14 ünde kürtaj oldum..

Doktor başarılı geçti demesine ragmen kendimi diger hastalardan çok çok kötü hissettim ve kürtaj sonrası çok sancım oldu doktor ve hemşireler şaşırdı agrıyla birlikte kanamamda cok oluyordu doktor kanamanın normalin üzerinde oldugunu söyledi ve 1 gün daha hastanede kaldım

İkinci gün taburcu oldum yine kanamam devam ediyordu bugun yine doktora gittim doktorun ilk gün normalden fazla dedigi kanamanın iki katı fazla olmmama ragmen önemsemedi

Sancıyla birlikte kanamam var ben bir sorun oldugunu düşünüyorum açıkcası birazda korkuyorum

Yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler şimdiden:1no2:delikafadulden

Acil cevaplar verin lütfen çok korkulu ve üzgünüm ve bilgisayar başında cok kalamıyorum yatırorum kalktıgımda kanamam cok oluyor

Doktor ilk günkü pedime baktı ve kanaman normalden fazla dedi o gün taburcu etmedi beni

Bugunse onun iki katı kanamayla gittim ama eve geri gönderdi

kanamadan dolayı vucudum çok halsiz ve bitkinim sancımda çok oluyor

Doktorun ağrı kesici ve antibiyotik vermiş olması lazım,onları ihmal etme sakın.Bebek kaç hafatlıktı,eğer karnında ölmüşse o da kanamanı çoğaltabilir,işlem zor olduğu için

Back