- 30 Haziran 2013
- 21.719
- 1
- 17.616
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Doktoru aradım normal dedi ama bakalım kesilmesini bekliyorumben 2 sene once kurtaj oldum kanama olmustu adet gibi supheleniyosan yinede git sor gecmis olsun
Bebiş bir buçuk yaşında oldu teyzesi ellerinden öper. Yanlış mı görüyorum 32 haftalık hamile misin yoksaCanım bu konuda bilgim yok ama seni görünce sormak istedim. Uzun zamandır yoksun buralarda nasılsın :) bebis nasıl? Ne kadarlık oldu?
Dr bana içerde kalanlar geliyor dedi emzirme dönemindeyim herhalde ondan ama patoloji sonucu gelince belli olacak niye olmuşBen bebeğimin kalp atımı olmDığı için kürtaj olmuştum. Bende de bu şekildeydi yalnız benim kanamam 25 gün falan sürdü parça kalmış o yüzden öyle olmuştu sizde neden böyle olmuş bilemedim
Maşallah cnm ya ne çabuk geciyor. Öp yere onu :). Evet ya cnm 2.ci ye hamileyim :)Bebiş bir buçuk yaşında oldu teyzesi ellerinden öper. Yanlış mı görüyorum 32 haftalık hamile misin yoksa
Teşekkür ederimmicerde kanlanma oluyo yara oluyo sonucta oyuzden gelio
Ohh maşallah e hemen hamile kaldın o zaman maşallah adı belirledin miMaşallah cnm ya ne çabuk geciyor. Öp yere onu :). Evet ya cnm 2.ci ye hamileyim :)
Evet cnm ya hemde çok kolay oldu :) ismini emir görkem koymayı düşünüyoruz bi aksilik olmazsa :)Ohh maşallah e hemen hamile kaldın o zaman maşallah adı belirledin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?