kürtaj sonrası kanama ne kadar sürer:((

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
merhaba arkadaşlar 6 gün önce bebegimin kalbi durdugu için 9 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım.internette farklı yazıyo dr um farklı söylüyor aranızda krtaj lan varsa kanamanız nekadar sürdü ve yoğunmuydu?benim ilk gün olmadı ikinci gün leke gibiydi 4 gündür kanamam devam ediyor bu normalmi sizce?

canım mrb.bende 2.5 ay önce 10 haftalıkken bebeğimin gelişimi olmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım,kanamanın sürmesi normaldir ama çok değildir umarım,geçmiş olsun,Rabbim tekrar yaşatmasın canım...

amin canım bu durum bedenden çok insanın psikolojisini etkiliyo canım regli gibi devam ediyor umarım uzun sürmez ..hiç kanaması olmayanları duyunca kafam karıştı valla...

slm kızlar bende subatta kürtaj oldumm subatın 2 sinde hatta benim kanamam 1 hafta falan sürdü sonra martın 11 inde adet gördüm şurda mayısın 11ine az kaldı ben hala adet görmedim dr. gittim talusal die bi adet söktürücü kullandım gelen giden yokk... simdide duphastona başladım bugun 1,5 gün oldu 5 gün kullancakmışımm acaba benim gibi olan varmıdır aranızda. kan tahlili yaptırdımm 2 kez 5 kezde gebelik testi yaptım hep negatif ((

merhaba kızlar,bende 30 nisanda kürtaj oldum.bebeğim gelicemedi 9+4 günlükken aldılar.benim ilk gün kanamam oldu.sonrasında sadece peçeteye gelen kırmızı renkli bişeyler oluyo.o kadar.ama çarşamba günü bayağı sol kasığım ağrıdı..antibiyotik kullanıyorum.bide ağrı kesici.bana doktor 1 hafta damla damla kanaman olması normal dedi.ama çok yoğun olursa mutlaka kontrole gel demişti...benim salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…