• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası ilk regl ne zaman

Merhaba arkadaşlar ben de 21 mayısta düşğk ve ardından kürtaj oldum. 2 hafta sonra hcg değerimin düşmediği anlaşıldı kısacası hala hamile görnüyodum. Bunun üzerine hemen 2. bir kürtaj yaptılar ve parça aldılar. Mol gebeliğinden şüpheleniyodu neyseki yokmuş. 2. kürtajımı 6 haziranda yaptılar üzerinden 38 gün geçince regli olmadım diye doktora gittim. Bana fartural adında bir ilça verdi. O ilacıda kullandım üzerinden 10 gün geçti hala regli olamadım. Yani 2. kürtajın üzerinden tammm 55 gün geçti hala regli olamadım. Bugün tekrar doktora gittim vajinal muayenede herşey normal olmalısın dedi. Kan verdim. Hormon düzeylerine bakacaklarmış. Saat 17:00 de onları almaya gidicez eşimle lütfen benim için dua edin ve benim durumum da olanlar paylaşsın şimdiden teşekkürler

bende boş gebelik dolayısıyla 3 aylıkken kürtaş oldum ancak kürtaj sonrası 55 gün sonra dr yardımıyla bir iyne vuruldum sonra 30 gün adet gördüm şimdi düzene girdimi bilmiyorum henüz 1 kez adet gördüm anlamak için bu ayı bekliyorum dr açıklaması bağzı rahimlerin toparlanması uzun süre bilirmiş
:CüvCüv:

arkadaşlar ben bu ayın 2sinde düşükten dolayı kürtaş oldum.ve 4 günden itibaren korunmadan birlikte olduk eşimle acaba ben hamilemiyim.kasıklarımda ağrı var ve reglime 9 gün var.lütfen böle bişey yaşayan varmı?çok merak ediyorum.ve bebeğim olmasını çok istiyoruz eşimle

merhaba kürtaj olalı 34. gün bugün hala adet olmadım .. 3 gün önce sadece bir ilişkim oldu ve bugün idrarımın rengi koyulaştı acaba tekrarmı hamile kaldım çünkü kürtaj olmadan öncede gebyken böle idrarım sarı idi anlamadım gitti.. yardım lütfenn:((((((((

Back