Kürtaj sonrası ilk ay ilk regl ve ara ara lekenlenme

gulenperi4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
84
25
Merhaba kürtaj deneyimine sahip kadınlara sorum var acil 🚨 kürtajdan 35 gün sonra adet oldum 8 gün civarı az az sürdü bitti aradan 10 qün geçti yine aynı şekilde Hergğn lekelenme var bu normal mi ? Normalde bu hafta yumurtlama haftamdı ama lekenlenme bitmiyor ? Adetim dolu dolu ped doldurmadığı için kalanlar mı geliyor 10 gün sonra ? İnternette hastalık belirtisi yazıyor ? Doktor kontrolde herşeyin iyi olduğunu söylemişti ama adet bitmedi bu ay sanki. Bilgisi olan var mı?

Merhaba kürtaj deneyimine sahip kadınlara sorum var acil 🚨 kürtajdan 35 gün sonra adet oldum 8 gün civarı az az sürdü bitti aradan 10 qün geçti yine aynı şekilde Hergğn lekelenme var bu normal mi ? Normalde bu hafta yumurtlama haftamdı ama lekenlenme bitmiyor ? Adetim dolu dolu ped doldurmadığı için kalanlar mı geliyor 10 gün sonra ? İnternette hastalık belirtisi yazıyor ? Doktor kontrolde herşeyin iyi olduğunu söylemişti ama adet bitmedi bu ay sanki. Bilgisi olan var mı?
Geçen ay kuzenimin eşi bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu doktor 2 ay korunmasını söylemiş bu ara kanamalar normal rahim toparlanıyo acele etmeyin bu dönemde hemen hamile kalırsanız tekrar sağlıklı bi gebelik geçirmeyebilirsiniz

Geçen ay kuzenimin eşi bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldu doktor 2 ay korunmasını söylemiş bu ara kanamalar normal rahim toparlanıyo acele etmeyin bu dönemde hemen hamile kalırsanız tekrar sağlıklı bi gebelik geçirmeyebilirsiniz
Merhaba böyle kanama varken hamile kalınabilir mi ki? Bende hiç korunmadım bu ay ara kanama hiç olmamıştı bunla ilgili bir yazıda göremedim ondan sormak istedim bilenlere . Demek 2. Adete kadar lekenlenme normal olabilen şeyler

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun, ben de 23 Ekim'de kalp durması sebebiyle 9 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj olmak zorunda kaldım .Doktorum ilk reglden sonra yeniden hamilelik deneyebilirsiniz dedi. 21 Kasım'da ilk reglimi oldum ama 3 gün kadar süren az bir kanamaydi bu. Reglden tam 15 gün sonra (ki ben yumurtlama dönemim geldi değerlendirelim derken) yeniden bir kanama yaşadım . Bugün ara kanamanın 3.gunu ve reglden daha fazla kanlanma durumu mevcut. Doktorumla görüştüm.
"Tedirgin olmayın ilk 2-3 ay yumurtlama düzensiz olup ara kanamalar olabilir
Çok yoğun ve 10 günü geçmediyse tekrar muayeneye gerek yok." dediler.

Şuan beklemedeyim. Hormonal dengenin sağlanması, rahmin kendini toparlamasi için bir süre bu dengesizlik durumu sürecek anlaşilan.

X