Teşekkür ederimMerhaba sizi temmuz ağustos gebelik planlayanlar grubundan hatirliyorum. Hamile oldugunuzu duyunca tebrik etmistim. Kaybetmenize cok uzuldum, basiniz sag olsun
İlk regli olduğu için bence normaldir. Yarın felan sökülebilir. Başınız sağolsunMerhaba
9 ekimde kürtaj oldum. 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için. 31. Günde yani dün kanama tarzı lekelenme oldu bugün tamamen sökülür diye bekledim ama bugünde aynı.
Bu şekilde ilk regl yaşayan var mı?
Rengi de tam kırmızı değil.
İnternette yapışıklık vs yazıyor. Biraz endişelendim
Başınız sağolsun öncelikle Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallahMerhaba
9 ekimde kürtaj oldum. 10 haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için. 31. Günde yani dün kanama tarzı lekelenme oldu bugün tamamen sökülür diye bekledim ama bugünde aynı.
Bu şekilde ilk regl yaşayan var mı?
Rengi de tam kırmızı değil.
İnternette yapışıklık vs yazıyor. Biraz endişelendim
Kürtaj sonrası 2 hafta sürdü kanamam. Dün 31. Günümdü regl oldum diye düşündüm ama bugünde dün ile aynı neredeyse. 2 günde toplam 25 30 damla olmuştur. Kürtajdan sonra ilk adette kanama miktarı az olduğunda yapışıklık oluyormuş sanırım.Başınız sağolsun öncelikle Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsin inşallah
Bende kürtaj oldum bir yıl önce ilk kanama 40 günü buldu ardından hemen adet oldum adette normal adetten az geldi ve açık renkteydi korkmayın ama herkeste aynı olmaya bilir
Umarım, teşekkür ederim.İlk regli olduğu için bence normaldir. Yarın felan sökülebilir. Başınız sağolsun
Bu kanamalardan sonra tekrar doktorunuza kontrole gidin benim doktorum kontrole çağırmıştı hem aklınızda soru işareti kalmasınKürtaj sonrası 2 hafta sürdü kanamam. Dün 31. Günümdü regl oldum diye düşündüm ama bugünde dün ile aynı neredeyse. 2 günde toplam 25 30 damla olmuştur. Kürtajdan sonra ilk adette kanama miktarı az olduğunda yapışıklık oluyormuş sanırım.
1 aydır herhalde 5 kez doktora gitti. Yarında kontrolüm var. Rahim kalınlaşman var adetinin 3. Günü gel dedi ama eğer bu adet sayılıyorsa yarın gidicemBu kanamalardan sonra tekrar doktorunuza kontrole gidin benim doktorum kontrole çağırmıştı hem aklınızda soru işareti kalmasın
Size de geçmiş olsun. Kürtaj sonrası 4 6 hafta içinde adet kanaması oluyor. Ben ilk adetimi gördüm sanırım ama çok az geliyor. Az gelmesi yapışıklık belirtisiymişÖncelikle çok geçmiş olsun.Bende 22 Ekim'de oldum kurtaji.Benim de 2 hafta sürdü kanamam.Kanamam çok az oldu karnım çok sis hemen adet görmek istiyorum.Bu yapışıklık neymiş neden olurmuş ki
Yapışıklık neden olurmuş canim hiç bakmadım ben bir arastirayimSize de geçmiş olsun. Kürtaj sonrası 4 6 hafta içinde adet kanaması oluyor. Ben ilk adetimi gördüm sanırım ama çok az geliyor. Az gelmesi yapışıklık belirtisiymiş
Kürtaj, enfeksiyon, myom ameliyatı ama daha çok kürtajdan sonra olabilirmişYapışıklık neden olurmuş canim hiç bakmadım ben bir arastirayim