- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 34
-
- Konu Sahibi karaca3443
Kahverengi lekelenme hiç bu kadar görmemiştim canım korktum biraz parça mı kaldı yapışıklık mı oldu diye türlü türlü şey okuyunca benim gibi olan var mı diye sorayım dedim ama kimse duymadı sesimiCanım seni takip ediyorum, ortak konularda yazıyoruz. Benim başıma böyle bir şey gelmedi ama vücut hiç bilmediği bir şey ile karşılaştı. İlk adetin bu şekilde olması normal bence. Benim de adetim olduğunda hiç anlamazdım bile ağrısız sızısız ve normal bir pedi doldurmayacak gibi gelirdi ama kürtajdan sonra her iki ayda da kıyafet değiştirmek durumunda kalacak kadar yoğun kanamam oldu. Endişe etme demek çok zor ama belki sökülmesi için bitki çayı falan
Benim de normalde 1-2 ağustos gibi adet olmam lazımdı ama bugün peçeteye kahverengi bir akıntı geldiğini gördümKahverengi lekelenme hiç bu kadar görmemiştim canım korktum biraz parça mı kaldı yapışıklık mı oldu diye türlü türlü şey okuyunca benim gibi olan var mı diye sorayım dedim ama kimse duymadı sesimiakşama doğru kanama gibi başladı biraz rahatladım. Dediğin gibi vücut bilmediği bir şey ile karşılaştı sakin olmak lazım da işte olamıyorum.
O kadar haklısın ki 1 ay sonra ben de adet gelmesin diye bekleyeceğim. Allah inşallah tekrar ve sağlıkla nasip etsin bize. Bu arada benim gebeliği öğrenmeden önce kahverengi lekelenmem olmuştu 2 kez. Öyle de olabilir inşallah öyledir seninBenim de normalde 1-2 ağustos gibi adet olmam lazımdı ama bugün peçeteye kahverengi bir akıntı geldiğini gördümkürtajdan sonra hemen adet olsam diye bekliyordum, şimdi de keşke olmasam diye:) en azından hamile kalabildiğimizi gördük buna da şükür. Bu bile çok kıymetli demişti çevremdeki biri bana. Ne kadar doğru.
Ben 3.5 yıl korundum bir de. Sanıyordum ki ilk ay hamile kalırım. Hamile kalamayan insanların ultrosonda görülen açık problemleri olduğunu sanacak kadar cahilmişim meselaCanım umarım öyledir ama hiç umudum yok malesef. Biz evlendikten sonra 2 sene korunduk, şimdiki aklım o zaman olsa daha bilinçli olurdum daha çok okuyup araştırırdım diyorum kendime. Çevremde hiçkimse çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu söylememişti bana, bu kadar çok kayıp olduğunu, bunca emek ve zaman getirilebileceğini.. En yakınımda kızkardeşin var ve ben ona ilerde bu konuyu usulünce anlatmayı planlıyorum. Doktora gittiğim ilk zamanda rahmimde hiçbir şey göremeyen doktor, iki ay sonra gittiğimde miyom olduğunu söyledi bana. Miyom ameliyatı, düşük vs derken aradan 8-9 ay geçmiş bile. Bakalım bazen benim de çok umutsuz olduğum anlat oluyor ama buraya girip okuyunca iyi hissediyorum. Bu arada genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdığını biliyorum, sonuçlar çıkınca paylaşır mısın? Benim pıhtılaşma testimde bi değer homozigot çıktı. Onunla karşılaştırabiliriz.
O kadar haklısın ki 1 ay sonra ben de adet gelmesin diye bekleyeceğim. Allah inşallah tekrar ve sağlıkla nasip etsin bize. Bu arada benim gebeliği öğrenmeden önce kahverengi lekelenmem olmuştu 2 kez. Öyle de olabilir inşallah öyledir senin
Ya bu ben gerçektenBen 3.5 yıl korundum bir de. Sanıyordum ki ilk ay hamile kalırım. Hamile kalamayan insanların ultrosonda görülen açık problemleri olduğunu sanacak kadar cahilmişim meselarutin kontrole gittiğimde doktorlar her şey yolunda dediği için hemen olur sandım. Yaş da 31 olunca şimdi tam anlamıyla tutuştum. O kadar sene hamile kalırım diye aklım çıktı hiç istemiyordum. Şimdi ise yıllardır bu anı bekliyor gibiyim. Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. Düşük yapmak ayrı bir travma oldu zaten umarım atlatırız güzel haberlerle.
pıhtılaşma testleri çıktığında etiketlerim seni canım haberdar edelim gelişmelerden birbirimizi derdimiz ortak iyi geliyor sizlerle konuşmak
Canım merhaba bende 8 temmuzda 9 haftalık bebeğin kalp durduğu için kürtaj oldum bugün 34.gun hala kan yok ama 4 gundur kahverengi lekelenme oluyo akıntı tarzında. Sen adet oldunmu naisl olfun canım biran önce olsam da bebek calismasina başlasak diye bekliyorum. ?Merhaba 8 haziranda gebelik haberi aldım fakat beta değerim düzgün artmadı sonra düzeldi derken 21 haziranda çok fazla kanama ile kürtaja alındım. Beta değerim 1300 lerdeydi. Sonra 4 kez beta takibi yapıldı en son 1 temmuzda kürtaj sonrası kontrole gittiğimde beta değerim 31 çıktı.
kürtaj sonrası kanamam 7. Günde bitmişti. Kürtajın 34. Gününde kahverengi lekelenmem başladı az az geliyor ama hala kırmızıya dönmedi. Adet olmadım ama 3 gündür kahverengi lekelenme devam ediyor. İlk adetinde böyle yaşayan oldu mu?
Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olurCanım merhaba bende 8 temmuzda 9 haftalık bebeğin kalp durduğu için kürtaj oldum bugün 34.gun hala kan yok ama 4 gundur kahverengi lekelenme oluyo akıntı tarzında. Sen adet oldunmu naisl olfun canım biran önce olsam da bebek calismasina başlasak diye bekliyorum. ?
Benim de normalde 1-2 ağustos gibi adet olmam lazımdı ama bugün peçeteye kahverengi bir akıntı geldiğini gördümkürtajdan sonra hemen adet olsam diye bekliyordum, şimdi de keşke olmasam diye:) en azından hamile kalabildiğimizi gördük buna da şükür. Bu bile çok kıymetli demişti çevremdeki biri bana. Ne kadar doğru.
Yok hayır bana doktorum bir adet dönemi korunmamız gerektiğini söylemişti. Adet oldum. Şuan hamile değilim.Kürtajdan sonra adet görmeden hamile mi kaldınız ben de hâlâ adet olmadım da lümkün mü öyle bi şey
Benim doktorum da ilk adeti bekle demiişti biz de korunduk ilk adetimi gördüm bu ay deniyorum inşallah nasip olur. Ama evet adet görmeden gebe kalmak mümkün. Korunmadıysanız bu ihtimal varKürtajdan sonra adet görmeden hamile mi kaldınız ben de hâlâ adet olmadım da lümkün mü öyle bi şey
İnşallah siz de sağlıklı ve hayırlı bi şekilde hamile kalırsınızBenim doktorum da ilk adeti bekle demiişti biz de korunduk ilk adetimi gördüm bu ay deniyorum inşallah nasip olur. Ama evet adet görmeden gebe kalmak mümkün. Korunmadıysanız bu ihtimal var
Canım son durumun nedir normal adet oldun muCanım merhaba bende 8 temmuzda 9 haftalık bebeğin kalp durduğu için kürtaj oldum bugün 34.gun hala kan yok ama 4 gundur kahverengi lekelenme oluyo akıntı tarzında. Sen adet oldunmu naisl olfun canım biran önce olsam da bebek calismasina başlasak diye bekliyorum. ?
Ya hayır hiç kırmızı kan gelmedi 12 gün sürdü sonra kesildi anlayamadım ne zaman olucam nasıl olucamCanım son durumun nedir normal adet oldun mu