- 4 Temmuz 2019
- 1.535
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi Laviniiaaa
Ilk adetimi 38 gün sonra oldum ama cok az geliyor bu durumu yasayan var mı acaba aranizda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kürtajdan sonraki kanamam çok azdı hatta lekelenme şeklinde ilk üç ay düzensizlik normal ben ilk adetimde sonra soğan kürü içtim normale döndü . Geçmiş olsunIlk adetimi 38 gün sonra oldum ama cok az geliyor bu durumu yasayan var mı acaba aranizda
Sagolasin canim. 3. Gunden sonra biraz artti gibi dün soğan kürü yapip ictim ondan mı bilmiyorum. Ama tadı kokusu cok kötü daha da icemedim. Insallh düzelir 3 ay icinde benimde canım.Benim de kürtajdan sonraki kanamam çok azdı hatta lekelenme şeklinde ilk üç ay düzensizlik normal ben ilk adetimde sonra soğan kürü içtim normale döndü . Geçmiş olsun
Sagolasin canim. 3. Gunden sonra biraz artti gibi dün soğan kürü yapip ictim ondan mı bilmiyorum. Ama tadı kokusu cok kötü daha da icemedim. Insallh düzelir 3 ay icinde benimde canım.
Şifa olsunSagolasin canim. 3. Gunden sonra biraz artti gibi dün soğan kürü yapip ictim ondan mı bilmiyorum. Ama tadı kokusu cok kötü daha da icemedim. Insallh düzelir 3 ay icinde benimde canım.
Kuzum içine limon sık biraz tadını alıyorSagolasin canim. 3. Gunden sonra biraz artti gibi dün soğan kürü yapip ictim ondan mı bilmiyorum. Ama tadı kokusu cok kötü daha da icemedim. Insallh düzelir 3 ay icinde benimde canım.
Cok sagolasin canimŞifa olsun
Bi daha icmeye kalkarsam denerim canim. Ama o nasıl koku öyle tadını gectimKuzum içine limon sık biraz tadını alıyor
Ilık bı şekilde tek dikişte bitiriyorumBi daha icmeye kalkarsam denerim canim. Ama o nasıl koku öyle tadını gectim![]()
Kiz niye kokladinBi daha icmeye kalkarsam denerim canim. Ama o nasıl koku öyle tadını gectim![]()
Maasallh diyeyimIlık bı şekilde tek dikişte bitiriyorum![]()
Ne bileyim biseyi yemeden içmeden önce koklamak adet olmus galibaKiz niye kokladintüh keşke uyarsaydim
kac kez icebildin
Ne bileyim biseyi yemeden içmeden önce koklamak adet olmus galibayarim cay bardağı içtim kuzum ama dedigin gibi o bile yetti söktürmeye bugünbiraz daha çoğalmıstı sagolasin söylediğin tavsiye ettigin icin
![]()
Malesef hala gerçekleşmedi bekliyorum umutlaMaasallh diyeyimbiraz cesaretimi toplayip sonra bi daha denerim bakalim. Peki kurtaj sonrasında tekrar gebelik olustumu canım ya da nasil bir yol izledin
Insallh tez vakitte alirsin o mutlu haberi canim. Benim 9+4 de kalbi durdu kürtajla almak zorunda kaldılar. Bende cok korkuyorum ya bi daha olmazsa diye ama bi sürü kadın var tekrar hamile kalip saglicakla doguran umut oluyor. incir kurünü bi arkadaşima doktoru onermis canim yumurta geliştirici olarak bende deniycem adetten sonra. Insallh Rabbim tekrardan o duyguyu nasip eder bizlereMalesef hala gerçekleşmedi bekliyorum umutlaRabbim tez zamanda sağlıkla nasio etsin tüm isteyenlere .geçen ay havuc incir kürü yaptim dört gündür soğan kürü ama birakacam galiba yumurtlama doneminde.senin kürtaj neden oldu kaç haftalıkti
Amin aminnInsallh tez vakitte alirsin o mutlu haberi canim. Benim 9+4 de kalbi durdu kürtajla almak zorunda kaldılar. Bende cok korkuyorum ya bi daha olmazsa diye ama bi sürü kadın var tekrar hamile kalip saglicakla doguran umut oluyor. incir kurünü bi arkadaşima doktoru onermis canim yumurta geliştirici olarak bende deniycem adetten sonra. Insallh Rabbim tekrardan o duyguyu nasip eder bizlere![]()