cuma günü kürtaj oldum ve cumadan beri hiç bir kanamam olmadı. Bugün yogun kasık agrıları ile günü geçirdim ve şuan itibari ile deli gibi kanamam var. Ayaklarımın altına kadar inen agrım var ara ara çok yogun. ve karnımla birlikte kasıklarımda sancı var.
Varmı bu süreçte böyle şeyler yaşayan lütfen bişey ler söyleyin :/
kontrole cuma günü gidicem ve antibiyotik kullanıyorum
Bu durum normalmi ? 2 gün hiç kanamam olmadı çok az beyaz akıntılarım oldu..
Lütfen yorumlarınızı bekliyorum :/
çok teşşekürler şuan çok yavaşladı kanamam. ben agrı kesicide içmemiştim şimdi agrı kesicide içtim biraz daha iyiyim çok sagol.
agrı kesici bir sorun yapmaz demi ?
Geçmiş olsun.bende iki hafta önce kürtaj oldum.sancılarım bir hafta dinmedi acillerde geçti günlerim.hayatımda böyle acı çekmedim.meger parça varmış ve enfeksiyon kapmışım.antibiyotiklerim degiştirildi serum verildi şimdi iyiym.ara ara sancı giriyo.bunada şükür ama şimdide piskolojim kötü aglamak geliyohep.rabbim birdaha yaşatmasın bizlere
çok teşşekürler şuan çok yavaşladı kanamam. ben agrı kesicide içmemiştim şimdi agrı kesicide içtim biraz daha iyiyim çok sagol.
agrı kesici bir sorun yapmaz demi ?
çok geçmiş olsun. çok zor bir durum bizimkisi. Benim de kürtajdan 10 gün sonra kanamam oldu. 5 gün sürdü. Antibiyotik , ağrı kesici ve rahim düzenleyici olarak 3. çeşit hap kullandım. Ağrı hissetmedim pek. Ağrı kesici sorun yapmaz. Doktorun yazmamış mıydı zaten?