- 19 Mart 2024
- 117
- 21
Merhaba arkadaşlar konuyu tekrar acıyorum ama çok stres yapıyorum geçen ay mecbur kurtaj oldum kurtajdan 3 hafta sonra 1 2 kere ilişki oldu geri çekilmeyle ilişkiden 1 hafta sonrada adet oldum kurtajdan 1 ay sonra yani adetim eskisi gibi dgldi az oldu ama ilk gün şiddetli ağrı yaşadım ona rağmen kanam azdı adet bittikten sonrada bnm kasık ağrım baş ağrım devam edince idrar testi yaptım çok silik çizgi gördüm ertesi gün hastaneye gittim kan değerim 7 çıktı doktorum eski hamilelikten kalan olabilir dedi ama 1 hafta sonra tekrar bakalım takip edelim dedi bide alt ultrasonla baktı 2 tane yumurtalik büyümüş dedi ağrılar ondan olabilir dedi şimdi ptesi tekrar kan vercem ama gün geçmiyor psikolojim bozuldu artk aranızda böyle durum yaşayan varmi beta bu kadar yavasmi düşüyor bazı yerlerde okuyorum kimin 2ci adeti olduktan sonra düşmüş egerki 2ci bi gebelik olmuşsada ilişkinin üzerinden 14 gün geçti üstüne 2 3gun adette oldum yinede 2 haftalik gebelikte beta 7 çıkması az dglmi subat ayında hamile olduğumu ogrendigimde ilişkinin üzerinden 17 gün geçmişti beta 200 lerdeydi hastaneye gitmek için daha 2 gün var ama ben uyku uyuyamıyorum 1 haftadır düşünmekten daha kurtajin psikolojisini yeni atlattım farklı birseyle karsilasicam diye korkuyorum