haziran basinda gebe oldugumu ogrendim cok sancili bi hamilelik yasadim ama hep iyi ki bebegim var dedim iyi ki benimle her aciya dayaniyordum raziydim belkide gene sancilandigim birgun gece hastaneye gittik ve bebegimin ilk kalp atisini orda dinledim sanki butun agrim dinmisti o ordaydi ben burdayim anne diyorduu bana bibhafta gecmedi tekrar sancilandim aksam ustuydu bu sefer kalp atislarini duyamadim doktorum duyamiyorum bi hafta daha sans verelim bebegimize dedi o bi haftada omrumdn omur gitti bi hafta gecti ve hastaneye gittigimde bebegimin hayatinin sonlandigini ogrendim... temmuz 27de kurtaj oldum doktorum 3 ay sonra tekrar hamile kalabilcegimi soyledi kurtaj sonrasi kanamam hep surdu 40 gune yakin bi ilac verdi kanamam direk kesildi ve ondan sonra ilk reglimi ekim 12 de gordum tamam dedim bu ay calismalara baslayalim ama tutmadi kasim 8 aksami regli oldum dedim bu sefer tekrar denicem aralik 6 da regli gunumdu herseyi yaptim folikasit kullandim progestan kullandim ama bugun sancim yoktu ve erken regli gordum simdi kanamam var ilk basta pembemsi gorunce tamam dedim bi iki damlaydi bide bebegimin rahme tutunma kanamasi bu erken regli olmus olamam.. ama kanamam ve sancim cogalincada anladimki erken regli olmusum bu ayda husran cok mutsuzum cok sanirim artik bebegim olmicak yada kurtajda zarar gordum bilmiyorum bildigim tek sey ruhen cokuntude oldugum...
Son düzenleme: