Kürtaj sonrası hamilelikkk

ankakusuum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
33
4
1
33
Merhabalar. Nerdeyse 15 gün oluyor bebeğimi kaybedeli 7 hafalıktı zorunlu kürtaj oldum kese gelişmedi boş kese. 1 oğlum var 8 yaşında . 32 yaşındayım . İstemiyorduk bu zamana kadar ama olunca kaybedince devam edemiyorum artk bildiğim yoldan . Hiçbirşey mutlu etmiyor beni geç kalınmışlık hissi. Kaç gündür forumda dolaşıp bakıyorum yazılanlara kürtaj sonrası hamileliklere nezaman olur en hızlı diye . Tek düşündüğüm bu . Bu hıdırellez gününde dileklerimiz kabul olsun

Çok geçmiş olsun başınız sağ olsun. Ben de bebeğimi kalbinin durması sonucu kaybettim. İnsan alışıyor bir şekilde ama kabullenemiyor. Ne güzel bir tane evladınız varmış ona sarılın inşallah yine hamile kalacaksınızdır dua edin.

Öncelik ile başınız sağ olsun ama en azından bir tanede olsa yavrunuz var bende ilk hamileliğimde erken doğum sebebi ile 16 haftalık kaybettim doktor 3 ay dinlen dedi biDe 3 ay dinlendik sonra bir mucize daha oldu şuanda 12 haftalık hamileyim Allah'ım sizede en kısa sürede tekrar nasip etsin ama kalp durması için mutlaka genetik pıhtılaşma testi yaptırın bence

Ayyyy çok sevindim rabbim inşallah sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin. sağlıklı şekilde gelsin miniğiniz Kesinlikleeeee şu bela olan pıhtılaşmayı bence herkesin yaptırması gerekiyor.

Ah o geç kalınmışlık dediğiniz his yok mu ?
Aynı duyguları yaşamamışız.
Asla öyle düşünmeyin çok şükür ki Rabbim size bir tane evlat vermiş .Üstelik benim yaş 40 ve hiç evladım yok.
O kötü duygular çukuruna düşmeyin sakın daha da sizi derine dibe çekmesine izin vermeyin .
Gaybı Allah bilir, neden ,niçin diye sorgulamayın .Elinizdekilere tutunun .

Ayni durumdayiz gercekden bende 40
Yasindayim
Cocugum
Yok neden gec evlendim diye dusunup
Duruyorum

Ayni durumdayiz gercekden bende 40
Yasindayim
Cocugum
Yok neden gec evlendim diye dusunup
Duruyorum
Sebepler aramak istersek dipsiz bir kuyu içine girip çıkamıyorsunuz.
Ben geç evlenmedim , iş kariyer arkamda bebeği kime bırakabilirim korkuları derken annelik duygusu henüz gelememişti.
Kendinizi suçlamayın .
Debbie Macomber’ın Küçük Mucizeler Dükkanı kitabını okursanız ,
Caroll karakteri bebek sahibi olmak isteyen tüm annelere bir ithaftır.
Bu evrende kimse aynı kaderde yalnız değil..
Sevgiler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…