merhaba arkadaşlar şubat 2 de kürtaj oldum martın 11 indede adet oldum bugun ayın 24ü ben hala adet olamadım 5 tane test yaptık negatif kan tahlili yaptırdım oda negatif şimdi adet söktürücü ilaca başladım TARLUSAL die bi ilaç sizce fayfası olurmu yada kürtajdan sonra bu tip şeyler normalmidir
bende 8 haftalık hamileyim ama bebek 6 cı haftada kalmış ve kalbi atmıyo pazartasi kürtajla alıcaklar ama hala içimde hiç aldırmak istemiyorum
:-( benımde bebeğimi 17 şubatta kalbı atmadığı için kurtajla aldılar acısı hala ıçımde:-(
merhaba bende şubatın17sınde kurtaj oldum bebeğim ölmüştü, martın 27sınde adet oldum yanı kurtaj sonrası 40 gun sonra, bugun adet olmam gerekıyodu hala olmadım, kurtaj sonrası adet düzensızlığı oluyomuş
mervecim benimde 9 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuş 11. haftada farkettik ve kürtaj oldum.iki ay korunduk 3. ay tekrar hamile kaldım şimdi kızım 17 aylık :) hiç moralini bozma kısa süre sonra hamileyim haberini verirsin inşallah.
bende 12 haftalık hamileydim kistik higroma sebebiyle 10. haftada kalbi durmuş bugün öğrendik.yarın alacaklar.bize de 2 ay korunun sonra korunmayı bırakın dedi doktor.inşallah bende senin gibi 3.ay da hamile kalırım tekrar.Minik meleğimin acısı dinmeyecek ama Allah daha kötüleriyle sınamasın kimseyi de beni de.
merhaba biray bende 18 subatta bebegimin kalbinin durmus oldugunu ögrendim hemen kürtaj yaptılar artık vucuttan dısarı atılmaya baslamıs benim de aynı sekilde iki hafta önce durmus bebişimin kalbi kanamam ve siddetli sancım olmasa anlamazdım bile hicdoktor bana da korunmamı söyledi 3 ay kadar ama ben bu 3 ay nasıl gececek sabırsızlıkla bekliyorum bu güzel duyguyu tattıktan sonra öyle zor ki ama her serde varmıs bir hayır diyorum Rabbim bu durumu yasayan herkese sabır versin... hakkımızda hayırsızmıs demekki bizim icin bu bebek zaten doktorların söyledigine göre saglıksız bebegin kalbi dururmus.. Allahım birdaha yasatmasın Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin bize ve tüm isteyenlere... (amin)
Teşekkür ederim, bu acıyla başa çıkmak çok zor. Mantığım hayırlısı buymuş,bizim gafil gözlerimiz her zaman hayırlı olanı göremez ,Yüce Rabbim böyle istediyse vardır bir hayır diyor ama Kalbim isyanlarda. Benim vücudum onu öylece kabul etmiş atmaya çaılşmamış.aslında korunma için 3 ay vermedi sadece 2 adet dönemi dedi.ama 1 ay sonra hamile kalıp sağlıklı bebekleri olanlar da var.Şu an bilmiyorum ikinci bir bebek derman mı olur?yoksa endişeleriyle daha mı zorlar?Ben çok korkuyorum ya yine aynı şey olursa?Nasıl dayanırım?doktor benimle aynı fikirde değil ikinci bebekler GENELDE sağlıklı olur diyor ama garanti vermiyor.Zaman en iyi ilaç.Allah sana da sabır versin.Allah bize de isteyen herkese de sağlıklı evlatlar nasip etsin.Bir daha böyle bir acıyla sınamasın bizi de kimseyi de.Amin.
slm kızlar nasılsınız ben aralık 12 kurtaj oldum bebegımın kalbı durması sonucu ocak 2 tekrar adet oldum tekrar adet tarıhım ocak 29 olması gerektı hesabıma göre çunku düzenliydı adetım kurtaj öncesine kadar ayın 1 hala adet olmadım 5 gün gecmıs olacak gunum hamile olma olasıgım olabılırımı sızce hafıf bel agrısıda var gıbı bekliyorum adet olurum dıye test falan yapmadım tsk ettim sevgiler......bu türbirşey yasayan varmı.
arkadaşlar,
kürtaj olduktan sonra beta değerleriniz birden mi düştü zamanla mı düştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?