mervecım agustos ayında bende 8haftalık bebegımı kalp durması nedenıyle aldırmak zorunda kalmıştım bende 3hafta bılmeden karnımda taşımışım üzülerek paylaşmıştım burda
hihoyyytbeş ay geçtı ve bugün test yaptım iki çizgiyi tekrar görmek kısmet oldu çok şükür rabbime çok mutlu ve umutluyum rabbım herkese saglıklı evlatlar nasıp etsın çok geçmiş olsun
hamile olabilirsin şekerimmerhaba gülsün,bende senin gibi kürtaj oldum,temmuzda 11 haftalıktı,kalbi durdu.benim adetlerim çok düzenliydi ama kürtajdan sonra tamamen bozuldu düzenim.doktorlar kürtajdan sonra 40güne kadar adet olmanın normal olduğunu söylüyolar.
sen bi kaç gün daha bekle istersen sonra doktorunla görüş.iiçini ferah tut.bu arada doktıorun korunma süresi vermedimi canım sana?
iyi geceler kızlar.
bende 23 ocakta iki aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.3 ay oldu ama hala aklıma gelince çok üzülüyorum.22 yaşında 3 yıllık evliyim ve polikistik over var bende.
bir sürü vesvese geliyor ya olmazsa ya olurda tekrar böyle olursa falan.
işte hepsi boş aslında kaderde ne varsa onu görücez.rabbim hayırlısını versin.tez zamanda doldursun kucaklarmızı.
merhaba arkadaşlar,ben ciddi PCOS hastasıyım ve bir tüpümde tıkalı büyük zorluklarla hamile kaldım. malesef 22 nisanda kanama şikayeti ile doktora gittim.doktor rahim gevşekliği olduğunu rahimin açıldığını söyledi. acil dikime aldılar ama 2 saat sonra suyum gelince 22 haftalık bebeğimi doğurdum. doğum esnasındada bebeği kaybettik ve eşi gelmeyince kürtaj oldum.benimde korkum sonrasında hemen olmaması . doktorum bu olduysa devamının geliceğini düşünememmizi söyledi. bizde 3 ayı gecirdik işallah bundan sonra olur. allah işallah hepimize nasip eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?