G
gulsun37
Ziyaretçi
- Konu Sahibi gulsun37
-
slm kızlar nasılsınız ben aralık 12 kurtaj oldum bebegımın kalbı durması sonucu ocak 2 tekrar adet oldum tekrar adet tarıhım ocak 29 olması gerektı hesabıma göre çunku düzenliydı adetım kurtaj öncesine kadar ayın 1 hala adet olmadım 5 gün gecmıs olacak gunum hamile olma olasıgım olabılırımı sızce hafıf bel agrısıda var gıbı bekliyorum adet olurum dıye test falan yapmadım tsk ettim sevgiler......bu türbirşey yasayan varmı.
bnde 12 haziran cumartesi günü düşük yaptım şimdiden bakıyorumm acım herşeyden büyük oldu bn karnımda 3 hafta ölü taşıdım kontrole gittim medıcal parka doktorum bana kalbinin durduğunu söyledi çok az bi kanamam oldu şimdi ne yapacam ne zaman kendim isteyerek hamile kalıcam bilmioyrum tek bildiğim bebişimi çok seviyodum alışamadım bi daha olursa ölür korkusu bunun hakkında bilgisi olan varsa eğer lütfen aynısını yaşayan tekrar hamile kalan varsa ne olur içime soğuk su serpin bi daha çocuğum olur mu
ArkadaŞlar İlk ÇocuĞunu aldıranın bİr daha ÇocuĞu olurmu olmaz mı?? Cevap yazarmısınız.... Yoksa benİm ÇocuĞum olmucak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?