Kurtaj sonrasi hamilelik

Nur1407

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2018
1
0
31
Merhaba arkadaşlar vakumlu kürtaj sonrası ne zaman hamile kaldınız tekrar ? 1 kez Boş gebelik sonrası özellikle konyada bildiğiniz iyı bir hastanede riskli gebelik uzmanı önerilerinizı merak ediyorum. Kürtaj sonrası fakültelerde genetik testleriniZi yaptırdiniz mi

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende kürtaj oldum genetik test için Konya ya meram tıp kazım gezginginç adında bir doktora geldim normalde aksaray da oturuyorum burda ki doktorum yönlendirmişti martta kan vermeye gidecezaman biraz uzun sürüyor ama ikinci çocuk için ne olur ne olmaz riske atmaya gerek yok o yüzden yaptırma kararı aldık bakalım hayırlısı sizde bi bakın derim

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun bende kürtaj oldum genetik test için Konya ya meram tıp kazım gezginginç adında bir doktora geldim normalde aksaray da oturuyorum burda ki doktorum yönlendirmişti martta kan vermeye gidecezaman biraz uzun sürüyor ama ikinci çocuk için ne olur ne olmaz riske atmaya gerek yok o yüzden yaptırma kararı aldık bakalım hayırlısı sizde bi bakın derim
İlk kürtajdan sonra yapılıyor mu genetik testi. Yapılmıyor dedikleri için biz yaptırmadk.

Geçen hafta ben de vakumlu kürtaj oldum. İlk gebeliğimi henüz 8.haftadaydım bebek çok küçüktü ve kalp atışı olmadı. İlk gebelikte araştırılmıyor dedi doktorum. Bir ay korun yeter dedi zaten 15 gün ilişki yasak. Umarım hepimiz yeniden bebişlerimizin güzel haberlerini alırız🙏

• Üzgünüm
Reactions: Jou
X