• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası hamilelik (polikistik over)...

Pko için çok güzel bir takviye canım folikasit ve inositol var yumurta gelişimine ve kaliteli olmasına yardımcı oluyor pko olmayanlar da kullanıyor tavsiye ederim muhakkak ovulasyon testi de kullan ama
İster istemez korkuyor insan düşük sonrası aynı şeyleri tekrar yaşarsın diye, inofolic ne, ben ovulasyon testini çok kullandım, bana da eskiler düşüğün bir ayağı icerdedir diyor, güzel morel oluyor tabi

İster istemez korkuyor insan düşük sonrası aynı şeyleri tekrar yaşarsın diye, inofolic ne, ben ovulasyon testini çok kullandım, bana da eskiler düşüğün bir ayağı icerdedir diyor, güzel morel oluyor tabi
40 45 tl civarında eczaneden kendin alıp kullanabilirsin hiç bir yan etkisi yok ilaç değil

Pko için çok güzel bir takviye canım folikasit ve inositol var yumurta gelişimine ve kaliteli olmasına yardımcı oluyor pko olmayanlar da kullanıyor tavsiye ederim muhakkak ovulasyon testi de kullan ama[/QUOenizTE]
Teşekkür ederim tavsiyeniz için, deneyim,inş hayırlısı olur hakkımızda

Merhaba ben 3 hafta önce kürtaj oldum boş gebelikti sanırım dr gelişmemiş dedi ama...
Kurtajdan sonra hamile kalan pko lu var mı, ayrıca adet gören ne zaman gördü veya görmeden hamile kalan varsa yazabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim 1 ay korunduktan sonra korunmasam olur mu ? Lutfen yardimci olur musunuz ????
Kurtajdan sonra ilk adetini olman lazim

Back