- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi TemelinSafinazi
-
küçük bir parça kalmıştı bende de ufak bir operasyonla aldı doktor..iki düşük olunca üç ay ara verdirdi...kürtajdan bir buçuk ay sonra normal adet oldum korunma biter bitmez ilk ay hamile kalmışım..korunmayı bırakmadan bir ay önce ınofolic başlatmıştı doktor sabah akşam bir tane olmak üzereMerhaba ben 3 hafta önce kürtaj oldum boş gebelikti sanırım dr gelişmemiş dedi ama...
Kurtajdan sonra hamile kalan pko lu var mı, ayrıca adet gören ne zaman gördü veya görmeden hamile kalan varsa yazabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim 1 ay korunduktan sonra korunmasam olur mu ? Lutfen yardimci olur musunuz ????
Canım adet olduktan sonra korunmadın mı yani ben de arada bi inofolic yutuyorum aklıma gelinceküçük bir parça kalmıştı bende de ufak bir operasyonla aldı doktor..iki düşük olunca üç ay ara verdirdi...kürtajdan bir buçuk ay sonra normal adet oldum korunma biter bitmez ilk ay hamile kalmışım..korunmayı bırakmadan bir ay önce ınofolic başlatmıştı doktor sabah akşam bir tane olmak üzere
kürtajdan sonra korundum tam üç buçuk ay..iki kez adet gördüm o süreçte...ınofolic düzenli sabah akşam kullandımCanım adet olduktan sonra korunmadın mı yani ben de arada bi inofolic yutuyorum aklıma gelince
Anladım canım ben bu ay korunduktan sonra korunmayı düşünmüyorum kendimi iyi hissediyorum agrım sizim da olmadi öyle inofolic kullanmaya devam edecegimkürtajdan sonra korundum tam üç buçuk ay..iki kez adet gördüm o süreçte...ınofolic düzenli sabah akşam kullandım
bence de korunma..biz kan tahlili vs vermiştik onları beklemek zorundaydık birde diş ameliyatım vardı korunmak beklemek zorunda kaldım..adet ol sonra da korunmayı bırak bence de..hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Anladım canım ben bu ay korunduktan sonra korunmayı düşünmüyorum kendimi iyi hissediyorum agrım sizim da olmadi öyle inofolic kullanmaya devam edecegim
inşallah canım dış deyince benim de 20 lik dışım çıkıyor biran önce dra gideyim diyorum ben de ilerde sorun oluşturur yoksabence de korunma..biz kan tahlili vs vermiştik onları beklemek zorundaydık birde diş ameliyatım vardı korunmak beklemek zorunda kaldım..adet ol sonra da korunmayı bırak bence de..hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
ben korunmayı birakmak istemiştim doktor izin vermedi ya gebe kalırsan üçüncü ayında seni ameliyet yapmak zorunda kalırsak dedi haklıydı..bir ay sonraya gün verdi ağzım açılmıyordu kist bile oluşmuş dişin altında..yirmilik dişten kurtuldum çok şükür sende muhakkak hallet dişiniP
inşallah canım dış deyince benim de 20 lik dışım çıkıyor biran önce dra gideyim diyorum ben de ilerde sorun oluşturur yoksa
Sagol canım inşallah gideceğim bakalımben korunmayı birakmak istemiştim doktor izin vermedi ya gebe kalırsan üçüncü ayında seni ameliyet yapmak zorunda kalırsak dedi haklıydı..bir ay sonraya gün verdi ağzım açılmıyordu kist bile oluşmuş dişin altında..yirmilik dişten kurtuldum çok şükür sende muhakkak hallet dişini
Inşallah kalırsın canım ben korumadım ilk ay ama kalmadım da 2. Aydayım korunuyorum dr kontrolüyle gebe kalacağım ben tedaviyle olmayacak sadece kan değerlerime bakacak demir eksikliği folik asit yetmezliği vardı ilaç verdi tekrar bakacak vitaminlere yumurta takibi yapacak sana tavsiyem kan değerlerine baktır doğal yollardan sağlıklı beslenerek kal inşallah rabbim çok bekletmezCuma günü kürtaj oldum 7 haftada kalp atışı durdu pko hastasıym doktor 2 adet sonrası tekrar deneyebilirsnz dedi tüp bebek tedavisi ile 5. Denememde hamile kalabilmştm şimdi 2 ay korunsam sonra bırakmsam kendiliğinden hamile kalabilirmym acaba rahimde sıkıntı vardı histeroskobi oldm hiç kendimz denemdk o ameliyttsn sonra ilk defa hamile kalabildm artık tüp bebek istemioorm inş anne olabilirm çok korkuorm
İnş cnn Allah razı olsun evet bende 2 adet beklicem kısmetse sonra kan değeri hormon değerlerime baktıracağm yumurta takibi yaptırabilirm inş güzel sonuçlar alırz cnm Allah emeklerimizi boşa çıkarmasn inşInşallah kalırsın canım ben korumadım ilk ay ama kalmadım da 2. Aydayım korunuyorum dr kontrolüyle gebe kalacağım ben tedaviyle olmayacak sadece kan değerlerime bakacak demir eksikliği folik asit yetmezliği vardı ilaç verdi tekrar bakacak vitaminlere yumurta takibi yapacak sana tavsiyem kan değerlerine baktır doğal yollardan sağlıklı beslenerek kal inşallah rabbim çok bekletmez
Amin canım insallahİnş cnn Allah razı olsun evet bende 2 adet beklicem kısmetse sonra kan değeri hormon değerlerime baktıracağm yumurta takibi yaptırabilirm inş güzel sonuçlar alırz cnm Allah emeklerimizi boşa çıkarmasn inş
Merhaba, ben de 9 martta düşük sonrası kurtaj oldum, 12 gün sonra kontrole gittiğimde, dr 1 adet gör korunma dedi, bu hafta bekliyorum regli günümü hayirlisiyla ,geçmiş olsunMerhaba ben 3 hafta önce kürtaj oldum boş gebelikti sanırım dr gelişmemiş dedi ama...
Kurtajdan sonra hamile kalan pko lu var mı, ayrıca adet gören ne zaman gördü veya görmeden hamile kalan varsa yazabilir mi, nasıl bir yol izlemeliyim 1 ay korunduktan sonra korunmasam olur mu ? Lutfen yardimci olur musunuz ????
Sağol canım sana da geçmiş olsun dr korunma dediyse sıkıntı yoktur polikistik over varmiMerhaba, ben de 9 martta düşük sonrası kurtaj oldum, 12 gün sonra kontrole gittiğimde, dr 1 adet gör korunma dedi, bu hafta bekliyorum regli günümü hayirlisiyla ,geçmiş olsun
Teşekkür ederim, hayır yok, benim fsh degerim yüksek, tekrar kalabilir miyim bilmiyorum, kalsamda düşer korkusuyla yaşamak var bir deSağol canım sana da geçmiş olsun dr korunma dediyse sıkıntı yoktur polikistik over varmi
Hayır hiç stres yapma hepsi aynı olacak diye birşey yok ayrıca daha çabuk kalırsın diyorlar düzenli beslen yumurtan gelişmiyorsa inofolic combi ve ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim ben öyle hamile kalmıştım en son ama yardımcı olur hamile kalmanaTeşekkür ederim, hayır yok, benim fsh degerim yüksek, tekrar kalabilir miyim bilmiyorum, kalsamda düşer korkusuyla yaşamak var bir de
Canım burda herkese söylüyorum hiç stres yapma inofolic combi ve ovulasyon testi kullan kalırsın inşallah ben de adet olmayı bekliyorum adet olunca baslayacagim hap kullanıyorum şu an ilk ay bende korunmadim ama kalmadım demekki toplamamış kendini rahmin sen dediklerimi yap kalırsın insallahBen aralık ayında kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuştu. Doktor hemen hamile kalabilirsin demişti ben 3 adet dönemi bekledim sonrasında korunmayı bıraktı düzenli ilişkiye giriyorduk. Ama tutmadı hatta 4. adetim 5 gün erken geldi
İster istemez korkuyor insan düşük sonrası aynı şeyleri tekrar yaşarsın diye, inofolic ne, ben ovulasyon testini çok kullandım, bana da eskiler düşüğün bir ayağı icerdedir diyor, güzel morel oluyor tabiHayır hiç stres yapma hepsi aynı olacak diye birşey yok ayrıca daha çabuk kalırsın diyorlar düzenli beslen yumurtan gelişmiyorsa inofolic combi ve ovulasyon testi kullanmanı tavsiye ederim ben öyle hamile kalmıştım en son ama yardımcı olur hamile kalmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?