Kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
40
Ben 1hafta önce kürtaj oldum çok etilendim 1 kızım var şimdi bi daha hamile kalırsam yine ayanı şeyleri yaşamaktan korkuyorum benim gibi olup sonrasında güzel hamilelik geçirenler varmı 33 yaşındayım yaşımda geçiyor aramı versem bebek için beklesem mi yaşadıklarınızı benimle paylaşırmısınız

Bir kizin varmis iste bn bitaneye raziym bir taneyi bulamayanlar var once ona sukret kurtaj sonra si kalirsn tekrar hamile kalabiluosn ama sana tavsiyem dikkat et kendine bazen kurtajdan sonra yapisiklik fln olabilio rahimde kurtajdan kaynaklanan ozellikle antibiyotik ilaclairni kullan doktorun yazdigi

Canin daha cok gencsin birden cokda olur merak etme

Tabikide çok şükür bi evladım var Allah isteyen herkeze nasip etsin

İlk gebeliğimde kan pıtılaştırıcı iğne vurunuyırdum ikincide başka Dr gittim gerek yok kullanma dedi test filan yspmadan çok ısrar etmeme ramen Hayır kullanma dedi o yüzden bebeğin kaybetmiş olabilirim çünkü bebek beslenememiyormuş Dr şikayet etsemmi diye düşünüyorum sizce ne yapıyım

Canim kac haftalik kaybettin, kalp atisini duydunuz sonra mi kaybettin birde patoloji sonucu var mi

Canim kac haftalik kaybettin, kalp atisini duydunuz sonra mi kaybettin birde patoloji sonucu var mi
11 +5günlük sonuç daha çıkmadı kalp atışını duymuştum 7 hafta da kanama geldi Dr aradım bi şey olmaz dedi gelme dedi bana akşam acile gittim kalp atışı duyulmuyor kürtaj olacaksınız dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…