kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Bende oyleydim ama kanamam baslamisti sonra parca kaldigi icin kurtaj oldum 3ay korunduk aonra kimyasaldi simdi bakalim hayirlisiyla insallah brta cok yuksek cikar hepimize sglikli bebisler

aaaa çok sevindimm kimyasal sonrası tekrardan kalmana.senın kalman banada umut oldu.cok uzuluyordum kımyasalda ne demek nıye boyle seylerle karsılasıyoruz dıye bıraz canım sıkılmıstı.yanı hersey duzensızlesıyor adette şaşırıyor.kımyasal sonrası kalmak helekı o cıft cızgıler net belırgn olması gercekten cok cok mutlu edıcı.rabbımm bızede tekrar nasıp etsın ve ınsallah sıkıntı yoktur.kandakı degerını gormen ıcın ne zaman yapıcaksın test ?

Canim dusukte yasadim ben sonrada kimyasal simdi korkuyorum aslinda hemen yaptirasim var ama yarina kadar bekleyeyim diyorim bulanti kusma var simdi ve daha oncede boyle olmustum ama sonu gelmedi malesef ikisindede umut olalim.birbirimze insallah hamisimdir hepimizde hamis oluruz insallah gittigimde haber vericem sen nr zaman yasadin kimyasal i

ben bu ay yasadım.gecen cuma gunu hamıle oldugumı ogrendım22 ıdı.pazr gunu kanamam oldu. salı gunu tekrar yaptım 5,1 e dusmustu.sımıdde adetım bıtmek uzere.ılkı kurtaj kalp atısı duyulmayınca ıkıncısıde kımyasal oldu.hayırlısı beklemek dusunmek ınsanı cok yıpratıo yaptır sımdıden gıdısata gore takıp et.sımdı yapmasan kafanda kendını yıcen.en azından yapkı bellı belırsızlıkler gıtsın

Ayni seyleri yasamisiz bende tekim saniyodum burada tanidim benim.gibi bissuru arkadasim oldu Allah bize saglikli bebisler nasip etaim.benim bundada sorun olursa.direk arastirmaya gidecegm sen arasrirma.yaptirdinmi canim

Ayni seyleri yasamisiz bende tekim saniyodum burada tanidim benim.gibi bissuru arkadasim oldu Allah bize saglikli bebisler nasip etaim.benim bundada sorun olursa.direk arastirmaya gidecegm sen arasrirma.yaptirdinmi canim

evet burda cok sey ogrenıyor ınsan en azından tecrubelılerden yola cıkarak kendını tesellı etme ımkanın oluyor bı bac bılgıde edınmıs oluyorsun.yok hıc arastrmadım ıkıncıye tekrar yasayınca arastırrtmayı dusunuyorum adetım tamamen bıtınce doktoruma gıdecegım bakalım neymıs neyın nesıymıs arastırma ıstemezse tekrardan baska doktora gıtmeyı dusunuyorum.

Kendi gittigim doktor istemedi baska doktora gittim devlet hastanesine o arastirilsin dedi bende bu adetimi bekleyip oyle gideyim diyordum simdi bakalim hayirlisi ins gerek kalmadan kavusuruz bebislere

aminnnn canm ınsallaa.bızede bıldır gıdısatları cok stre yapma olcagı varsa olur olmazsa elınden geldıgın kadar dıkkat etsen kendıne rabbım nasıp etmedıkden sonra gercekten olmuo.ben kanamam baslayınca hemen yattım olakı dusuk rıskım olursa dusmesın dıe.bılemıodumkı kımyaasal oldugunu.sonra dedımkı ben ıstedıgım kadar yatım zaten gıtcegı varsa gıdeecek.yınede dıkkat ettım oyuusden bolbol dua ısteyerek dualar etmemız lazım

Ben ilkinde yatmistim yaturmislardi ikincide de akisina birakktm allah nasip ederse olur diyr bakalim simdi teste gidiyorim

HADİ BAKALIM TEST SONUCUN HAYIRLI OLUR INSALLA.VERDINMI CIKMISTIR BELKIDE i)

Canimlar intesevem, post: 43766118, member: 637238"]İNŞALLAAAAAAAAAAAH BUSEEFE RSAGLIKLI BI GEBELIK OLUR[/QUOTE]
Canimlar internet sitesinden baktim 894 yaziyo hadi anlatsaniza biraz bebisim.benimle dimi

e ıyı ıste.894 cıkması.3 haftalık mı olmus oluodu.hadı cnm cok sevındım ınsallah devamı gelır tamamıyle tutunur saglıklı bı sekılde

e bkması.3 haftalık mı olmus oluodu.hadı cnm cok sevındım ınsallah devamı gelır tamamıyle tutunur saglıklı bı sekılde
Amin kuuzmm insallah valla bilmiyorum ki doktora gitmedim.henuz msj attim dokturma bekliyirm

hadı bakalım darısı tekrardan bıze olsun :) haber geldımı doktordan

hadı bakalım darısı tekrardan bıze olsun :) haber geldımı doktordan
Bugun gittim saliya kadar bekkicez kuzum ssadece folikasit verdi sigarayi birak dedi sali kese bi sonraki hafta kalp atisi duymamiz gerek dedi.ama sanki bende tum belirtiler gitti

Bugun gittim saliya kadar bekkicez kuzum ssadece folikasit verdi sigarayi birak dedi sali kese bi sonraki hafta kalp atisi duymamiz gerek dedi.ama sanki bende tum belirtiler gitti
Ne gibi belirtiler gitti cok umutsuz olma suan daha cok cok yenisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…