Ben ilk adetimi 42.gun olmustum ilk ay normal daha sonra hep 30 gunde oldum hic gecikmedim bir doktora git istersenİlk adet normal geldi de 2. Hala gelmedi 42 gündür.umarım sorun yoktur.ama 32.gün yumurtladığımı biliyorum. Yüzden dr a gitmedim.
Sİzce gitmeli miyim?
Umarım bu döngü kalıcı olmaz.
Tam yumurtlama tarihim belli ve o güne göre salı günü olmam gerekiyor.yine de gitmeli miyim sence?Ben ilk adetimi 42.gun olmustum ilk ay normal daha sonra hep 30 gunde oldum hic gecikmedim bir doktora git istersen
Sen simdi kac gundur regl olmuyorsun?kurtajdan sonraki 1.adetin demi buTam yumurtlama tarihim belli ve o güne göre salı günü olmam gerekiyor.yine de gitmeli miyim sence?
29 ocak kürtajSen simdi kac gundur regl olmuyorsun?kurtajdan sonraki 1.adetin demi bu
Doktora gitmen gerek 46 gun olmus adet sancin varmi29 ocak kürtaj
27 şubat 1.regl
Şimdi gelirse 2. Olacak da gelmiyor.
ovu testinde 29 martta yani 1.adetimin 32.günü iki çizgi de çok koyu idi.yani o gün yumurtladıysam 32+14=46.gün olacağım
Offff hesap kitap yapmaktan matematiğim gelişti valla:)
Kürtaj sonrası ilk adet değil ya bunda 40 gün şartı yok bence:)Doktora gitmen gerek 46 gun olmus adet sancin varmi
Evet ama sen herr ihtimale karsi git yapisiklik vs olmasinda Allah korusun ben o yuzden demistim ihmal etme saglik cok onemliKürtaj sonrası ilk adet değil ya bunda 40 gün şartı yok bence:)
Yani yumurtlama tarihime göre batta gelmezse gidicem.
belirti yok şuanda.zaten benimki hiç belirti vermez.pat diye gelir.bazen alt karında sancı oluyo ama gelen giden yok.neyse benim durum cumaya netleşir inşallah.
Amin inşallah hepimize nasip eder.. rahim yapışıklılıgından çok korkuyorum. kanalımın biri tıkalı zaten.. hakkımız da hayırlısı..aylin_ali canım geçmiş olsun ve başın sağolsun.belki yumurtlama belirtisidir batmalar.inşallah en kısa zamanda rabbim anne olmayı nasip eder.
Bana rahim içi yapışıklık deme lütfen:)Amin inşallah hepimize nasip eder.. rahim yapışıklılıgından çok korkuyorum. kanalımın biri tıkalı zaten.. hakkımız da hayırlısı..
canım bende kürtajdan sonra ilk adetimi 33 günde oldum.ikincisi 45 gün sonra oldu.adetimden sonra rahim filmi çekildi ve hiçbirşey çıkmadı.kendini hiç sıkıntıya sokma hemen düzene girmiyormuş zaten adetlerBana rahim içi yapışıklık deme lütfen:)
Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama 46 gündür 2. Olmadı.ben de çok korkuyorum bu yapışıklıktan.inşallah bir sorun yaşamadan bebeklerimize kavuşuruz.
Aynen ben de korkuyorum . kürtaj sonrası kanamaların nasıldı acaba . benim az sürdü az az kanamam oldu . agrım felan da fazla yoktu. ama şimdi ilişkiden sonra kanamam oluyor. acaba sizede öle oldu mu ?Bana rahim içi yapışıklık deme lütfen:)
Kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ama 46 gündür 2. Olmadı.ben de çok korkuyorum bu yapışıklıktan.inşallah bir sorun yaşamadan bebeklerimize kavuşuruz.
Ayy biraz içim rahatladı.rahim filmini sen mi istedin dr un mu?sen kürtaj olalı çok oldu mu?ben 29 ocakta oldum 27 şubat satcanım bende kürtajdan sonra ilk adetimi 33 günde oldum.ikincisi 45 gün sonra oldu.adetimden sonra rahim filmi çekildi ve hiçbirşey çıkmadı.kendini hiç sıkıntıya sokma hemen düzene girmiyormuş zaten adetler
doktor istedi canım.kontrol amaçlı yapıldı.bende 31 aralıkta oldum.ilk adet 33 gün ikinci 45 gün son adetim 30 günde geldi son adete göre düzeldi sayılır..seninde düzelir Allahın izniyle canını sıkma hiç canımAyy biraz içim rahatladı.rahim filmini sen mi istedin dr un mu?sen kürtaj olalı çok oldu mu?ben 29 ocakta oldum 27 şubat sat
Şimdilik de bekliyorum bakalım.
Adet miktarin nasil peki canimdoktor istedi canım.kontrol amaçlı yapıldı.bende 31 aralıkta oldum.ilk adet 33 gün ikinci 45 gün son adetim 30 günde geldi son adete göre düzeldi sayılır..seninde düzelir Allahın izniyle canını sıkma hiç canım
normal canım benim yoğun olur genelde hala öyle değişiklik yok yaniAdet miktarin nasil peki canim
Hadi gözün aydın.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.keşke gebelik öncesi bu pıhtılaşma testleri zorunlu olsa.zorunlu olmadıkça biz de dr larda yapılmıyor deyip geçeceğiz.tam olarak hangi test sonucuna göre pıhtılaşma var dendi canım?arkadaşlar ben bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım.doktorum iki düşük yaptım deyip üniversite hastanesinde test yaptırmamı istedi ve pıhtılaşma problemi çıktı.bebeğim beslenemediği için kalbi durmuştu.eğer böyle bi durumunuz varsa lütfen pıhtılaşma testini yaptırın.kinci hamileliğinizde ilaç ve iğne ile bebeğiniz sağsalim doğar inşallah.
keşke yaptırsalar bebeğim şuan karnımda olurdu ama nasip değilmiş. bana lupus antikogülasyon gibi birşey onu yaptı ilk önce onda pıhtılaşma problemin var dedi.şimdi 2test daha yaptı.biri pazartesi diğeri genetik testi 1ay sonra çıkacak bakalımHadi gözün aydın.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.keşke gebelik öncesi bu pıhtılaşma testleri zorunlu olsa.zorunlu olmadıkça biz de dr larda yapılmıyor deyip geçeceğiz.tam olarak hangi test sonucuna göre pıhtılaşma var dendi canım?
Ben APTT baktırdım.dr sonucun temiz dedi:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?