Kürtaj sonrası hamile kalanlar?

Canım lupus için kan aldılar sadece değil mi?

canım ben boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.ilk 6 ay ağlayarak geçti ve bebek istemedim.Daha sonra da olmasını çok istedim :) kürtajdan tam 8 ay sonra da hamile kaldım

canım ben boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum.ilk 6 ay ağlayarak geçti ve bebek istemedim.Daha sonra da olmasını çok istedim :) kürtajdan tam 8 ay sonra da hamile kaldım
Yani istedikten 2 ay sonra hamile kaldınız ne güzel..
Ben de 2 adet geçirdim bakalım 3.gelecek mi?

aynen öyle oldun çok şükür allahıma,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Kızlar var mı hamile kalan.benim 1 gün geçti ama düzensizlik olduğu için ümitlenmiyorum.test de yapmadım henüz.

Kızlar var mı hamile kalan.benim 1 gün geçti ama düzensizlik olduğu için ümitlenmiyorum.test de yapmadım henüz.
Canım konuyu ben açmıştım. Çok şükür tam 6. Ayımda hamile kaldım. Bi çok şey deneyerek :) hamd olsun 6,5 aylıkta hamileyim. Kızım olacak.. İnşallah hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin rabbm.

Rabbim saģlıkla kucaģina almayi da nasip etsin insAllaaah

kuzum ben de inan ne zaman yazdığımı unutmuşum.muhtemelen kürtaj sonrası tekrar hamile kalamayacağımı düşündüğüm bir zamanda yazmışımdır.
seni ismen tanıyorum nisan forumlarından.
yazmasam da takip ediyorum.
ben de kürtajdan 5 ay sonra rabbimin izniyle hamile kaldım.
şimdi ben de 25.haftafayım aramızda 2 hafta falan var galiba.detaylıya kadar kız olan bebeğime detaylıda dr erkek dedi ama ben ikisine de hazırlıklıyım şimdilik :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin ve kimseyi umutsuzluğa düşürmesin.inşallah bizler de hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz.
şeker yüklemesi yaptırdın mı bu arada?ben haftaya yaptıracağım inşallah sorunsuz atlatırım.

Ayy kuzum çok sevindim hamile olmana. Takvim yapmamışsın anlayamadım hamile olduğunu :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Benim ayrıntılıda da kızdı en son gittiğimde de kız dedi doktor :) ben her şeyi kıza göre hazırladım erkek olursa yandım vallahi :)) ama zannetmiyorum artık değişçeğini. Şeker yüklemesi istemedi benim doktorum şekerimi ölçtü zaten şekerin varsa yükleme yapmadanda çıkar o yüzden gerek yok dedi. sadece açlık ölçtü oda iyi çıkınca tokluğa bile gerek duymadı. Ben Nisan annesi olacak gibiydim ama plasenta previa oldum normal doğum zor görünüyor şuan sezeryan olursa Mart sonu olacak sanırım :)

geçen gebeliğimde takvim yapmıştım.sonra ağlayarak kaldırdım.onun için bu sefer yapmadım.totem yaptım da denebilir :)
nisan gurubunda açlık şekeri 70 ve 80 lerde çıkıp yükleme sonrası 200 civarı çok kişi oldu.ben de tedirgin oldum biraz ya çıkarsa diye.bizim sülale olduğu gibi şeler hastası onun için korkmaya başladım.
bir de ben 25.haftada tam olarak 8 kilo almış oldum.bir arkadaşım da hızlı kilo alıyosan şeker olabilir diyince ben iyicene koktum :)
aman neyse varsa da yapacak bir şey yok.aslında stres yapmak da şekeri yükseltiyormuş.en iyisi akışına bırakmak :)
previa için genelde 28.haftada yukarı çıkar diyorlar.seninki de çıkar belki.kanaman falan yok değil mi?
iyi dileklerin için çok sağol kuzumm.

Yani canım mantıken düşündüğünde zaten sana şeker yüklemesi yapıyolar şekerin çıkması için genetik oluyo çıkarsa şeker hastası oluyosun. Benim doktor ailende varmı diye de sordu benim ailemde kimsede yok şeker hastalığı o yüzden bakmamışta olabilir ama sen ihmal etme ailende varsa canım. Bende şimdiye kadar 7-8 almışımdır en son 7 almış görünüyordum. Ağrılardan hiç kiloyu çatlağı takmıyorm bile ağrım azalınca ona şükrediyorum sadece :))
Doktorumda çıkabilirde çıkmayabilirde dedi, ama ayrıntılıdaki doktor büyük ihtimalle çıkmaz bu haftadan sonra dedi. Bekleyip göreceğiz ona göre doğum planı yapacağız canım..

bazı kişilerde de sadece gebeliğe bağlı olarak çıkabiliyormuş.ailende varsa riak ama ben yine de işimi sağlama alayım diyorum.şimdi haftada 1 şerbetli 1 de sütlü tatlı yiyorum.hamur işi falan da affetmem ama eğer yüksek çıkarsa belki korkuyla tatlıyı keserim diyorum :)
bende şimdilik çatlak yok kremimi kullanıyorum inşallah sonra da olmaz.
kilo konusunda da çok çok fazla almak istemiyorum.
dr 10 kilodan sonrası bebeğe zarar diyor.hareketlerin ve buna bağlı olarak kan akışın yavaşlar falan diyor.malum kış ayındayız.yürüyüş yapamıyorsan kilona dikkat et almamaya çalış dedi.

Ahh yavrum :) benimde doktor tam tersi çok yürüme ayakta çok durma fazla hareket etme yat dinlen dedi :) o yüzden kiloyu hiç mi hiç umursamıyorum ama şimdilik iyi gidiyorum yani çok aşırı almış gibi görünmüyorm. Son aylarda ödem olcağı için ister istemez şişeceğiz ama doğumdan sonra iniyormş o şişlik.
Sadece göğüslerim çatladı şu ana kadar. Birde sağ yanımda iki tane çatlak var o kadar. İnşallah devam etmez ama etsede oda umrumda değil yeterki bebeğim iyi olsun.
Geçen cuma çok şiddetli ağrı ve kasılmayla hatta bacaklarımı bile hissetmeyerek acile gittim, plasantadan dolayı doktor bir sürü şeyi yasakladı. Kanaman her an gelebilir kendini çok yorarsan, kanama gelirse de seni kaybetmemek için doğuma almak zorunda bile kalabiliriz dedi. Öyle korktum ki. O yüzden şimdi hiç biri umrumda değil inan :) yeterki meleğim zamanında gelsin

öyle deme kız hem bebekler sağlıklı olsun hem de biz bakımlı olalım :) çatlak önleyici sürmeni de yasaklamış dr anladığım kadarıyla.
aman boşver geçici bunlar.ben normalde hep 45 kilo civarındaydım.evlendikten sonra kısa sürede 15 kilo alınca çatlaklarım oluştu.illa ki hamileliğe bağlı değil yani bu çatlaklar.
sen içini ferah tut.inşallah hayırlısıyla son haftaları da görürüz.
bu arada okudun mu bilmiyorum da nisan annelerinde biri 25.haftada ölü doğum yaptı.hem de her şey nornal giderken.her şey rabbimden.hayırlısıyla bizler sağ salim kucağımıza alırız inşallah.
ben geçen ocakta 12 haftalık düşük yaptım.hala ciğerim köz gibi yanar aklıma geldikçe.Rabbim daha büyük acılar göstermesin.

Ayy gerçekten miii görmedim ben onu neden öyle olmuş ki yaşamamış mı bebeği karnında mı ölmüş nolmuş ay çok üzüldüm ya. Bende geçen sene ocakta düşük yaptım 10 haftlıktı benim bile içim sızlıyor ama düşünmemeye çalışıyorum.

valla ben de merak ettim ve eski mesajlarına baktım.bi ctsi kanaması olmuş ama az.
pazartesi de ölü doğum yapmış.24+3 teymiş zaten yaşaması çok az bi ihtimal.aynı zamanlarda düşük yapıp aynı zamanlarda hamile kalmışız.
rabbim yakın zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin.

Ölü doğumsa Bebek annesinin karnında ölmüş demektir zaten yaşama şansı yok ayy üzüldüm ama gerçekten Allahım korusun çok kötü rabbim sabır versin inşallah.
Amin canım evet öyle olmuş rabbm hayırlı ve zamanında doğumlar nasip etsin bizede inşallah

ben de hep hayırlısıyla 12.haftayı bitirsem diyordum önceleri.
sonra 24.haftaya gelir miyim demeye başlamıştım.
şimdilerde de 37.haftayı iple çekiyorum.inşallah başımıza bir şey gelmeden hayırlısıyla dünyaya getirmek nasip olur.
renkli ultrason çektirdin mi?
bana devlet hastanesinden gün verdiler 1 ay sonraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…