Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ikinci kürtajdan sonra rahim filmi çekildim geçen ay doktor önerdiMerhaba kaç haftalıkken kürtaj olmustunuz? Ben 9 haftalıkken yani dün kürtaj oldum. Doktorum rahimde yapısıklık ya da incelik yapabileceğini belirtti. Siz rahim filmi çektirdiniz mi?
Çok geçmiş olsun bebek 9 haftalıkla uyumlu muydu yoksa gelişimi geride mi kalmıştıMerhaba kaç haftalıkken kürtaj olmustunuz? Ben 9 haftalıkken yani dün kürtaj oldum. Doktorum rahimde yapısıklık ya da incelik yapabileceğini belirtti. Siz rahim filmi çektirdiniz mi?
teşekkürler, sanırım 1 hafta önce ölmüş.Çok geçmiş olsun bebek 9 haftalıkla uyumlu muydu yoksa gelişimi geride mi kalmıştı
Geçen gün de konuşmuştuk benim de hala durmadıKızlar benim kürtajdan sonra akintilarim durmadi 19 haziranda oldum 24 adet oldum sonrasında akintilarim durmadi kahverengi bazen kirmizi aynı durumu yaşayan var mi
Napicaz boyleGeçen gün de konuşmuştuk benim de hala durmadı
Ay valla adeti bekliyorum belki düzelir diyeNapicaz boyle
Ben ne zaman adet olucagimida bilmiyorum kestireniyorum 24 25 gibi olmam gerek normaldeAy valla adeti bekliyorum belki düzelir diye
Doktora gittiniz mi hiç en son konuşmadan sonra ben gittiğimde ufak pıhtılar vardı lekelenmelerim var hala dedim 2-3 ay böyle sürebilir dediBen ne zaman adet olucagimida bilmiyorum kestireniyorum 24 25 gibi olmam gerek normalde
Ben en son ayın 8 gittim bisey demedi polikistik iki yumurtanda var dedi o yapabilir dedi bisey anladim devam ederse 22 tekrar gidicemDoktora gittiniz mi hiç en son konuşmadan sonra ben gittiğimde ufak pıhtılar vardı lekelenmelerim var hala dedim 2-3 ay böyle sürebilir dedi
Bana polikistik de demediler ama size o yapıyor olabilir evet yeni mi öğrendiniz var mıydı daha önceBen en son ayın 8 gittim bisey demedi polikistik iki yumurtanda var dedi o yapabilir dedi bisey anladim devam ederse 22 tekrar gidicem
Yoktu 3 düşük yaşadım ikisi kurtaj o kadar muayne oldum bu son gittigimde söylediBana polikistik de demediler ama size o yapıyor olabilir evet yeni mi öğrendiniz var mıydı daha önce
Allah yardımcınız olsun inşallahMerhaba 7 haftalıkken kürtaj oldum rahim filmide çekildi bir sorun yok benimde tam 40 gün sürmüştü kanamam yani bi nevi lahusa sayılıyormuşsun zaten ama ilk adetinden sonra hamile kalan çok arkadaşım oldu kötü düşünmeyin bazı dok 3 ay bekleyin diyor bazıları bir şey söylemiyor ben aşılamada yaptırdım olmadı malesef tüp bebeğe başlayacağız bi kaç ay dinlenmek istiyorum çok zor ve yıpratıcı bi süreç malesef..