Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 1 ay önce kürtaj oldum ve hala adet dengesizliği yaşıyorummerhaba 15 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum ve gebelik oluşmadı hsg çektirdim temiz eşimin spermleri normal benim gibi olan varsa birlikte ilerleyelim bu süreçte
ama 1 ay çok kıza bi süre değilmi normal bence bi kaç aya toparlıyorsunuz zaten umarım sağlıkla tekrar gebe kalırsınız mfk kullanmışsınız sanırım diğer postta okumuştum bende 3 aylık eş paketi kullandımBen 1 ay önce kürtaj oldum ve hala adet dengesizliği yaşıyorum
Kısa süre evet..ama normalde bir defa adet olmam gerekir ama ben 2 defa oldum halada kan geliyor.. bu gün tekrar doktora gidicem.Evet mfk kullanmıştım.Allah bizlere sağlam saleh evladlar nasip etsin tez bir zamandaama 1 ay çok kıza bi süre değilmi normal bence bi kaç aya toparlıyorsunuz zaten umarım sağlıkla tekrar gebe kalırsınız mfk kullanmışsınız sanırım diğer postta okumuştum bende 3 aylık eş paketi kullandım
Ben de 18 ay önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum bir daha gebelik oluşmadı bu ay hsg çekilecektim randevum iptal oldu hsg çekilen alette sıkıntı varmiş regli bekliyorum tekrarmerhaba 15 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum ve gebelik oluşmadı hsg çektirdim temiz eşimin spermleri normal benim gibi olan varsa birlikte ilerleyelim bu süreçte
Kızlar çok acil yorum istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. 7 Temmuz’da bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorum. Küçük, sorun olmayan bir myom varmış. Diğer doktora da göründüm sıkıntı yok dedi. Bu ay kürtajdan sonra 2.reglim. 28 gün sonra oldum regli. Normalde 7 gün sürer. Bugün 11.gün oldu. Kahverengi akıntı/kanama geliyor. Az az geliyordu bu sabah avuç içi kadar gelmiş. Böyle bir şey yaşamış arkadaş düzenimin oturmaya çalıştığını söyledi. Başından böyle bir şey geçen var mı? Doktora gitmek de istemiyorum. Ne diyorsunuz?merhaba 15 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum ve gebelik oluşmadı hsg çektirdim temiz eşimin spermleri normal benim gibi olan varsa birlikte ilerleyelim bu süreçte
Atanı şeyleri yaşadım bende de kürtaj sonrası miyom oluştu işte Dr MR cekelim dedi çekmedim daha bende suan ne yapacağımı bilmıom lekeler bende de oldu aynnKızlar çok acil yorum istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim. 7 Temmuz’da bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. Herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorum. Küçük, sorun olmayan bir myom varmış. Diğer doktora da göründüm sıkıntı yok dedi. Bu ay kürtajdan sonra 2.reglim. 28 gün sonra oldum regli. Normalde 7 gün sürer. Bugün 11.gün oldu. Kahverengi akıntı/kanama geliyor. Az az geliyordu bu sabah avuç içi kadar gelmiş. Böyle bir şey yaşamış arkadaş düzenimin oturmaya çalıştığını söyledi. Başından böyle bir şey geçen var mı? Doktora gitmek de istemiyorum. Ne diyorsunuz?
Miyomdan değil sanırım canım. 3 ay oldu kürtaj olalı vücut toparlanıyor ondan oluyormuş lekeler.Atanı şeyleri yaşadım bende de kürtaj sonrası miyom oluştu işte Dr MR cekelim dedi çekmedim daha bende suan ne yapacağımı bilmıom lekeler bende de oldu aynn