Kürtaj sonrası gebelik :(

Eliifdmr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2016
179
91
18
28
Kızlar merhaba 3 gün önce 5 haftalık bebeğimn buyumedigi için kürtaj yaptırmak zorunda kaldım kaç ay sonra tekrardan sagliklikli bi bebeğim olur tecrübeli olanlar lütfen cevap verin

Canım ben 15 haziran da kurtaj olmuştum ve bugün 8 haftalik hamile olduğumu öğrendim kürtaj dan sonra ki bir ay içinde hamile kalmış olmalıyım .
Ancak sağlıklı bir anne adayı için ilk adet döngusunden sonra doktor muayne sine gidilip gereken vitamin eksiklikleri varsa vitaminler ve gerekli ilaçlar alindoktan sonra hamile kalmak en doğru seçim olur .

3 ay folik asit kullanip tekrar hamile kalman daha saglikli.. jinekolojiye basvurup hamile kalmak istedigini soyle bi onceki gebelik ve sonucundan bahset. Kan tahlillerin yapilsin eksik olan tamamlansin.. vucudun dinlensin eksik olanlar depolansin acele etme o yuzden

Canim bende seninle ayni durumdaym ilk bebegimdi çarşamba gunu kurtaj oldum tekrar bebek istiyorum

Patoloji sonucunuz gelsin sonra doktorunuzla konuşun derim ben yani testleri yaptırın ve en önemlisi rahim ve sizin psikolojiniz uygun olsun inşllah tez zamanda kavuşursunuz

Benimde patoloji sonucum çarşamba günü cikicak normal kontrolum cumartesi gunu ama psikolojim yerle bir annem.sen boyle gidersen korkudan üzüntuden cocugun olmicak diye korkutuyor beni

Benimde patoloji sonucum çarşamba günü cikicak normal kontrolum cumartesi gunu ama psikolojim yerle bir annem.sen boyle gidersen korkudan üzüntuden cocugun olmicak diye korkutuyor beni
Ben de perşembe kürtaj oldum. Psikolojimin düzelmesini beklemeyi dusunutorum. Doktorum su kadar sure korun gibi bir kısıtlama yapmadi ama test sonuçları falan da çıksın istiyorum.

Merhaba 15 aralıkda bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim . bebek istiyoruz fakat bu zamana kadar olmadı cuma günü dr gittiğimde sol tarafta yumurtalık kisti olduğunu ve adetle atılabileceğini söyledi umarım söylediği gibi olur :(

28 agustosda 9.5 haftalik ilk bebegimi kalbidurmasi sonucu kurtaj oldum bugun patoloji sonucu cikti tanı bölümde konsepsiyon materyal yaziyor doktor temiz bi sıkıntı yok dedi 3 ay korun ocakta bana hamile bir şekilde gel hamile kaldikdan sonra kan iğnesine baslicaz 4 ay boyunca dedi ama bana herhangi bir test felab yapmadi tekrat aynı seyleri yasamakdan korkuyorum sizce ne yapmalıyım

28 agustosda 9.5 haftalik ilk bebegimi kalbidurmasi sonucu kurtaj oldum bugun patoloji sonucu cikti tanı bölümde konsepsiyon materyal yaziyor doktor temiz bi sıkıntı yok dedi 3 ay korun ocakta bana hamile bir şekilde gel hamile kaldikdan sonra kan iğnesine baslicaz 4 ay boyunca dedi ama bana herhangi bir test felab yapmadi tekrat aynı seyleri yasamakdan korkuyorum sizce ne yapmalıyım

Dr. dediklerini harfiyen uygula Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize . yani iki ay korunacaksın. hemen bebek düşünün ara verirseniz sıkıntı olabiliyor. yakın arkadaşlarım dan öğrendiklerim .

Dr. dediklerini harfiyen uygula Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize . yani iki ay korunacaksın. hemen bebek düşünün ara verirseniz sıkıntı olabiliyor. yakın arkadaşlarım dan öğrendiklerim .
Annemde oyle diyo ara verirsen bu sefer zamsn gectikce sen istemezsin diyo sonrada aradan zaman gecince olmayabiliyomus cok korkuyorum tekrar aynı seyleri yasamakdan

Annemde oyle diyo ara verirsen bu sefer zamsn gectikce sen istemezsin diyo sonrada aradan zaman gecince olmayabiliyomus cok korkuyorum tekrar aynı seyleri yasamakdan

5 kadından 3 ü bu durumla karşılaşıyor insan ister istemez korkar bn de aynı korkularım var 10 ay geçti kürtajın üstünden halen daha yok bn hiç korunmadım Allah ne zaman nasip ederse ozaman bizde mutlu olacağız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zaman da inşallah:) üzme sen de kendini stres yapma. herşey olacağına varıyor. bazen bunalmalar sıkıntılar olabiliyor o zaman da arkadaşlarına ve ailene iş düşüyor seni anlamaları ve kafanı dağıtmaları gerekiyor Hakkımız da Hayırlısı :)

5 kadından 3 ü bu durumla karşılaşıyor insan ister istemez korkar bn de aynı korkularım var 10 ay geçti kürtajın üstünden halen daha yok bn hiç korunmadım Allah ne zaman nasip ederse ozaman bizde mutlu olacağız rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zaman da inşallah:) üzme sen de kendini stres yapma. herşey olacağına varıyor. bazen bunalmalar sıkıntılar olabiliyor o zaman da arkadaşlarına ve ailene iş düşüyor seni anlamaları ve kafanı dağıtmaları gerekiyor Hakkımız da Hayırlısı :)
CAnim senin ilk bebeginmiydi evlendikten kac ay sonra olmuştu birde doktor sana ne kadar korun dedi

CAnim senin ilk bebeginmiydi evlendikten kac ay sonra olmuştu birde doktor sana ne kadar korun dedi

benim ilk bebeğimdi evlendikten 7 ay sonra kaldı . dr 2 hafta ilişki yasak dedi korun veya korunma demedi bizde korunmadık hiç. 10 ay olacak hiç korunmadık ve hala bebek yok maalesef :(

benim ilk bebeğimdi evlendikten 7 ay sonra kaldı . dr 2 hafta ilişki yasak dedi korun veya korunma demedi bizde korunmadık hiç. 10 ay olacak hiç korunmadık ve hala bebek yok maalesef :KK43:
Doktor banada 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum bi sorun olurmu acaba 3 ay nasil beklicem günler aylar geçmiyo daha bugun 8. Gun

Doktor banada 3 ay korun dedi ama ben korunmak istemiyorum bi sorun olurmu acaba 3 ay nasil beklicem günler aylar geçmiyo daha bugun 8. Gun

Dr un dediğini yapmalısın 3 ay boyunca doğum kontrol hapı kullanıp rahmi temizlemeyi amaçlıyordur.

pekı kızlar bebeğin ölümüyle ilgili size açıklama yapıldı mı benim patolojı sonucum temız cıktı ama hala neden öldü maumma . daha once mol gebelık gecirdim 6 ay bekledım sonra bu gebelıgımde hersey yolundaydı haftasına gore de ılerdeydı ama kalbı durdu neden bılmıyorum ıkı uc ay sonra tekrar deneyın dıyorlar ama korkuyorum ben kendı adıma

pekı kızlar bebeğin ölümüyle ilgili size açıklama yapıldı mı benim patolojı sonucum temız cıktı ama hala neden öldü maumma . daha once mol gebelık gecirdim 6 ay bekledım sonra bu gebelıgımde hersey yolundaydı haftasına gore de ılerdeydı ama kalbı durdu neden bılmıyorum ıkı uc ay sonra tekrar deneyın dıyorlar ama korkuyorum ben kendı adıma

bana sağlıksızdı vücut onu attı dedi dr . zaten başka açıklamada yapamazlar ki . kişiyi rahatlatmak için bunu söylüyor birçok dr.

bana sağlıksızdı vücut onu attı dedi dr . zaten başka açıklamada yapamazlar ki . kişiyi rahatlatmak için bunu söylüyor birçok dr.
bu bana baslarından savmak istemek gibi geliyor o zaman bir suru cocuk var dawn sendromlu ya da özürü olan saglıksızsa onları da atması gerekmez mıydı vücudun . ilk gebeliğin miydi peki canım . benım ıkıncı kurtajımdı ve ben korkuyorum artık . 3 düşük yasamadan da test de yapmıyorlar malesef

Back