• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası gebelik

lavinya_22

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
6
0
6
Eskişehir
26 temmuzda 7 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı.gebelik kesesinin içi boş olduğu için.28 günde bir adet oluyorum ama henüz olmadım.eşimle korunmadan ilişki yaşadık.iki gündür gebelik belirtileri hissediyorum.ne zaman adet olmam lazım?hamile kalmış olabilir miyim?lütfen yardım edin.

26 temmuzda 7 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı.gebelik kesesinin içi boş olduğu için.28 günde bir adet oluyorum ama henüz olmadım.eşimle korunmadan ilişki yaşadık.iki gündür gebelik belirtileri hissediyorum.ne zaman adet olmam lazım?hamile kalmış olabilir miyim?lütfen yardım edin.
olabilirsin canım ama bu kadar erken belli olmaz heralde. 15 gün kadar ilişki yasak zaten 14 gün içinde belli olacağını sanmıyorum ama yinede bi test yaptır

Canım keşke ilk adetini bekleseydim. O zaman böyle kafa karışıklıkların olmazdı. Son adet tarihi yada beklediğin adet tarihi için elinde net tarihler olması önemli. Eğer hamileysen doktorun bu bilgileri soracaktır canım.

Keşke bu kadar aceleci olmasaydın tatlım doktorların tavsiyesi en az 3 adet dönemini atlatmaktır. Rahmin toparlanması gerekiyo :34:

canım arkadaşlara katılıyorum korunmalısın ben kürtajdan sonra 42. gün regli oldum 45 güne kadar normalmiş ilk adet tam 3 ayda düzene girdi benimm

arkadaşlar ben kürtajdan sonra 35.gün adet oldum.bugün 3.günüm,eskiden adetim fazla gelmezdi ama şimdi çok fazla geliyor halen ağrım var, kürtajdan sonra ilk adetin böyle olması normal mi?

ben de 7 haftalık düşük yaptım kısmen kürtaj oldum..45 gün adetim gelmedi zaten bildiğim kadarıyla o sırada hamile kalmak çok zor. o gebelik belirtileri adet belirtileridir büyük ihtimalle. inşallah sağlıklı bir hamilelik için ilk adetini görüp öyle hamile kalırsın . geçmiş olsun..

arkadaşlar ben kürtajdan sonra 35.gün adet oldum.bugün 3.günüm,eskiden adetim fazla gelmezdi ama şimdi çok fazla geliyor halen ağrım var, kürtajdan sonra ilk adetin böyle olması normal mi?

Bence mutlaka doktoruna sor bu durumu. Benimde ilk adetim 1 gun sürdü hemen doktora gittim iyi ki de girmişim pihtilasmis kurtaj atıkları atamamış vücudum tamamını. Tekrar temizledi acısız küçük bir operasyonla. Bence ne olur be olmaz ara bir doktorunu sor.

tatlım kürtrajdan sonra rahim duvarı kendini toparlıyor yenileniyor. ilk ay ağrın olması kanamanın biraz fazla olması normal. ama yinede çok gariplik hissediyorsan doktora görün için rahat etsin canım.. ha birde içinin temizlenmesi için minicik bir hap var ondan veriyor doktor içinde kalan parçaları atması için. ama yinede doktora gitmelisin için rahat etsin

Son düzenleme:
ben de 7 haftalık düşük yaptım kısmen kürtaj oldum..45 gün adetim gelmedi zaten bildiğim kadarıyla o sırada hamile kalmak çok zor. o gebelik belirtileri adet belirtileridir büyük ihtimalle. inşallah sağlıklı bir hamilelik için ilk adetini görüp öyle hamile kalırsın . geçmiş olsun..

Maalesef bende kurtaj oldum doktorum cok iyiydi ve sıkı sıkı uyardı özellikle ilk 2 ay hamilelikten kaçın dedi çünkü dusuk kendisi olmadı kurtaj yani cerrahi müdahale olduğu icin rahimin toparlanmasi yenilenmesi gerekiyor hamile kalabilirsiniz ilk iki ay ama dusuk olur ya da terslik olma olasılığı cok fazla çünkü ilk bebek annenin tüm depolarını kullanıyor ikinci bebeğe depo kalmıyor toparlamak gerek vücudu dedi doktorum ki gayet mantıklı bence. Sende en azından bir adet dönemini atlat rahmin toparlansın eski düzenine otursun. Ve yeni bebis icin depoların dolsun ve folik asidi sakın ihmal etme

Back