• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik

birmihman

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2024
342
61
13
28
Hanımlar ben 24 aralıkta kürtaj oldum doktor beklemeye gerek olmadığını söylemişti korunmadık. Şu an şeffaf akıntım çok az var , bel ve kasık ağrım da var. Adet olmadan hamile kalmışsam sorun olur mu böyle olup sağlıklı hamilelik geçiren var mı

Beybi beklemeye gerek yoktur diyelim de sence rahmin dinlenmesi gerekmiyor mu
Bilmem uzman değilim fikrim yok doktorumu dinledim ve burda bu tarz olan var mı diye de sordum . Sorumun muhatabı değilsiniz sanırım ben yaşamış olan varsa diye sordum yaşamadıysanız yargılamadan geçebilirsiniz .

Bilmem uzman değilim fikrim yok doktorumu dinledim ve burda bu tarz olan var mı diye de sordum . Sorumun muhatabı değilsiniz sanırım ben yaşamış olan varsa diye sordum yaşamadıysanız yargılamadan geçebilirsiniz .
Rahim dinlenemesi gerekiyordu doğru demiş diğer hanfendi . Umarım gebelik varsa bebeğe zarar gelmez 😔

Doktorum beklemene gerek yok demişti inşallah zarar gelmez teşekkür ederim.
Yanlış anlamayın ama 40 beklemedınız mı ?
Ay dolmadan nasıl gebe kaldıgınızı düşündünüz belirtiler regl donemınde de olan belirtiler test mi yaptınız acaba

Yanlış anlamayın ama 40 beklemedınız mı ?
Ay dolmadan nasıl gebe kaldıgınızı düşündünüz belirtiler regl donemınde de olan belirtiler test mi yaptınız acaba
Kürtajdan 14 gün sonra yumurtlama oluyor. Zaten iki hafta ilişki yasak sonrası serbest. O da yumurtlama zamanına denk geliyor.

Back