Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmem uzman değilim fikrim yok doktorumu dinledim ve burda bu tarz olan var mı diye de sordum . Sorumun muhatabı değilsiniz sanırım ben yaşamış olan varsa diye sordum yaşamadıysanız yargılamadan geçebilirsiniz .Beybi beklemeye gerek yoktur diyelim de sence rahmin dinlenmesi gerekmiyor mu
GördümSiyah Palto görüyorsun dimi
Rahim dinlenemesi gerekiyordu doğru demiş diğer hanfendi . Umarım gebelik varsa bebeğe zarar gelmezBilmem uzman değilim fikrim yok doktorumu dinledim ve burda bu tarz olan var mı diye de sordum . Sorumun muhatabı değilsiniz sanırım ben yaşamış olan varsa diye sordum yaşamadıysanız yargılamadan geçebilirsiniz .
Doktorum beklemene gerek yok demişti inşallah zarar gelmez teşekkür ederim.Rahim dinlenemesi gerekiyordu doğru demiş diğer hanfendi . Umarım gebelik varsa bebeğe zarar gelmez
Yanlış anlamayın ama 40 beklemedınız mı ?Doktorum beklemene gerek yok demişti inşallah zarar gelmez teşekkür ederim.
Kürtajdan 14 gün sonra yumurtlama oluyor. Zaten iki hafta ilişki yasak sonrası serbest. O da yumurtlama zamanına denk geliyor.Yanlış anlamayın ama 40 beklemedınız mı ?
Ay dolmadan nasıl gebe kaldıgınızı düşündünüz belirtiler regl donemınde de olan belirtiler test mi yaptınız acaba
Enfeksiyon olmuş olabilir mi acaba akıntı var dedinizBide benim 6 haftalıktı küçüktü belki onun etkisi vardır bilemiyorum
Yok kokusuz ve şeffaf enfeksiyon olunca kokulu ve rengi değişik oluyorEnfeksiyon olmuş olabilir mi acaba akıntı var dediniz
Bi test yapın olan olmuş artık .Yok kokusuz ve şeffaf enfeksiyon olunca kokulu ve rengi değişik oluyor