12+5. Ama öyle olsa kürtajdan sonra yaptıgım ıdrar testındede cıft cızgı gorurdum dıye dusunuyorumNe kadarlik hamileydin ? Belki beta hcg degerin daha yeni yeni düşüyordur
Oda doğru. Yani bende kürtaj oldum 40 gün sonra adet gördüm ve pembe renkli başlamıştı ama senin doktorun süpheli görmüş yani bence tekrar gitmelisin12+5. Ama öyle olsa kürtajdan sonra yaptıgım ıdrar testındede cıft cızgı gorurdum dıye dusunuyorum
Benımkı kahverengi ve günlük pedi dulduruyo sadece. İyice kafam allak bullak olduOda doğru. Yani bende kürtaj oldum 40 gün sonra adet gördüm ve pembe renkli başlamıştı ama senin doktorun süpheli görmüş yani bence tekrar gitmelisin
Benımkı kahverengi ve günlük pedi dulduruyo sadece. İyice kafam allak bullak oldu[/QUOT
Korunuyoduk demişsin yani nasıl hamile olabilirsin ki şaşırtıcı doğrusu bence en net cevabı doktorun verrcektir boşuna hamilelik testleriyle zaman kaybetme derim hamileysende ona gore hareket edersin gerci yeni bi gebelige hazirmisin bilemiyorum ama hersey Allah tan geldiyse de vardir bir hikmeti
Ama ben kürtajdan on gün sonra test yapmıstım tek cızgı cıkmıstıcanım kürtajdan sonra hcg nin düşmesi zaman alır
bence o nedenledir
ben de süşük yaptım 5 martta ve 23 nisanda hala testimde çizgi vardı
Kurtajdan sonra adet olmusmuydunki hap kullanmaya başladın ?Evet antıbıyotık kullandım onun hapın etkısını azalttıgını bıyerden duymustum ondan dolayı bıde sonuclar boyle cıkınca cok endıselıyım hamılelıge kendımı hazır hıssetmıyorum başta olan cesaretım kırıldı dr gıdıcem mecburen
Ama ben kürtajdan on gün sonra test yapmıstım tek cızgı cıkmıstı
Hayır olmadım bu sayılırsa ılk olacak 34.günüm bugün. Dr kürtajı adet sayıp başlayabılırsın hapa dedıKurtajdan sonra adet olmusmuydunki hap kullanmaya başladın ?
Kac gün sonra adet oldunuzcanım kürtajdan sonra hcg nin düşmesi zaman alır
bence o nedenledir
ben de süşük yaptım 5 martta ve 23 nisanda hala testimde çizgi vardı
Kac gün sonra adet oldunuz
Suan gebelik var mı peki?ben adet olamadım bir türlü canım
en sonunda doğum kontrol hapı içtim bırakınca kanadım
Suan gebelik var mı peki?
Haydi hayırlısı.. güzel haberlerinle gelcanım birkaç güne test yapıcam bakalım varsa
Haydi hayırlısı.. güzel haberlerinle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?