• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kurtaj sonrasi diofol

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba kurtaj oldum 1 ay oldu tam bugun doktor kontrolum vardi 3 ay gebelik yasak bugun bana diofol verdi ve cyclo progynova verdi gebelik yine düşünüyorum bilgisi olan varmi yada yaşayan sonrasında hamileligi sorunsuz olan bemim kalp.atisi olmadi bebekte mol gebelikte

Merhaba kurtaj oldum 1 ay oldu tam bugun doktor kontrolum vardi 3 ay gebelik yasak bugun bana diofol verdi ve cyclo progynova verdi gebelik yine düşünüyorum bilgisi olan varmi yada yaşayan sonrasında hamileligi sorunsuz olan bemim kalp.atisi olmadi bebekte mol gebelikte
Merhaba ben de geçen hafta kürtaj oldum doktor bir ay yasak dedi. Antibiyotik ve demir ilacı verdi . Başka bir rahatsızlığın var mı 3 ay yasak demesi için. Geçmiş olsun bu arada

Mol gebelik oldugu icin tekrarlanabilirmis sadece insulin direncim var ya arkadasimada doktor 6 ay yasak demiş ama o 1 ay sonra hamile kaldi dogurdu

sen mol gebelik olduğuna emin misin ? mol gebelikte ne 1 ne 2 ayı tam 1 sene hamilelik yasak kaç tane doktora gittim hepsi aynı şeyi dedi

Back
X