Kürtaj sonrası cinsel isteksizlik

Edersiniz, kendinizi kapatmayin. Rahatsızlık duydugunuz seyleri iyilestirmek sizin elinizde. Insanlar kari koca cinsel terapi aliyorlar. Erken bosalmadan, pozisyonlara kadar terapist ile konusuyorlar. Bütün yatak odasi sorunlarini anlatiyorlar. Onlar nasil cesaret ediyor? Bir de sanirim nisanliydiniz. Evlilik yolundasiniz, böyle hissederek nasil kari koca olacaksiniz? Yürümez evliliğiniz.

Haklısınız aslında. Teşekkür ederim çok sağolun ben sadece kendi icime kapanıp kimselere bir sey anlatamyinca daha da zorlanıyordum. Bütün söylediklerini dikkate alacağım

geçmiş olsun üzücü bir durum

Bence çok normal bir süreç. Sonuçta korunarak hamile kaldınız, değil mi? (eğer cevap hayırsa bile bile lades olmuş sizinki). Eğer korunarak hamile kaldiysaniz tekrar hamile kalmaktan korktugunuz için birlikte olmak istemeseniz de bu sizin en doğal hakkınız.
Madem canınız istemiyor , yatmayın.
Zorla değil ya.
Neden istemediğiniz bir şeyi sırf hayatınızdaki erkek istiyor diye yapasiniz ki? Kaldı ki bu süreçte manen yanınızda olmaya çalışsa bile şu an o perişan halde değil. Onun için birkaç hafta stres yapıp, bir miktar para verip hallolan bir meseletdi, kapandı gitti. Kendisini sizin hissettiginiz gibi katil hissetmediğine , suçlu hissetmediğine ya da bir daha baba olamam korkusu yaşamadığına eminim.
Bu korkuları yaşayan sizsiniz, duygusal bağ kurduğunuz ceninle vedalaşan sizsiniz, hastanede önlüğü giyip operasyonu geçiren de sizsiniz , şu an pişmanlıktan ölen de sizsiniz.
Ben yerinizde olsaydım bunca derdimin, bozuk psikolojimin arasinda bir de istek beslemedigim halde nişanlımla yatmaya devam etmezdim.
Hayır demeye hakkınız var.
O da sizi anlamak zorunda.
Her şey daha çok yeniymis. Kendinizi hiç zorlamayın. Bir zaman sonra siz de artık daha iyi hissedersiniz, düğün öncesi yoğunluğa kapılır, o stresle , kosusturmayla bu kötü hisleri biraz olsun unutursunuz , her şey normale döner

Reglime bir gün kaldığın için bu defa korunmamıstık hic bir ihtimal vermemistik çünkü. Canım hiç bir şekilde istemiyor evet o sürekli arzuluyor ve bu konuda baskı asla yaratmıyor sağ olsun elimi tutmak sarılmak istediğinde bile bi yabancı gibi tersliyorum kırıyorum istemeden elim de değil ama inan. Benim endişem 7 ay sonra düğün ben evlenince de böyle olursam korkum bu açıkçası. Onun bir miktar para verip bir süre stres yaptığı konusunda sizinle aynı fikirdeyim. Ben yaşadım ben o acıyı çektim hem operasyon hem bebeğimi kaybettim bile bile. Asla anlamayacak.
Bu arada teşekkür ederim size de.

Bu dusunce malesed daha cok uzuyor insani hemen acele evlenseydiniz zaten nisanlisiniz.sizi yargilamiyorum yanlis anlamayin bende kurtaj oldum 2 ay olacak sizinle ayni seyleri yasiyorum.hayat durmus gibi sanki .forumda kimi gorsem kurtaj olacak uyarmaya calisiyorum.inanin bebek kalsaydi aile v.s konularda bile daha az uzulecektiniz yok boyle bi aci ceken bilir namaz kilin yunus peygamberim baligin karnindaki duasini okuyun .rabbine sigin seni cok iyi anliyorum

Bana 3 ay oldu aslında normal gibi yaşantıma devam ediyorum ama içim ve aklımda ki düşünceler istemsiz olur olmadık yerde sinirlenmeme ağlamama sebep oluyor. Ben kimseye hic bir sey anlatamıyorum yargılanma korkusu ile ve sadece hic yasamamis gibi sadece düşüncelerimi söylüyorum kimsenin bunu yapmamasını. Çok teşekkür ederim Allah size de hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah. Allah yardımcınız olsun inşAllah. Okutacağım teşekkür ederim Allah razı olsun.

Benim 2 yasina girecek bi kizim var canim.psikolojik nedenlerden dolayi kurtaj oldum.sonrasinda oyle bi aci oyle bir pismanlik.cinsel istegim zaten azdi kurtajdan sonra bende cok isteksizim esime ayrica sanki ofke duyuyorum.ama bi yanimda diyor ki olan oldu duzelmem lazim.cok zor anliyorum sizi.ama bi daha ki hayatinizda kendinizi dusunun.ailen uzulur v.s dusunmeyin uzulse uzulse 1 ay uzuleceklerdi zaten nisanliymisiniz dugunu one alip hemen yapardiniz.simdi bu sizi bir omur etkileyecek .yine yargilamak icin demiyorum yanlis anlamayin.ins evlenince yeniden bir evladiniz olur .sizde etrafinizda kurtaj olmayi dusunen olursa sonrasinin nasil kotu oldugunu anlatirsiniz.ben bu forumda 1 kisiyi kurtajdan vazgecridim istedim ki yasadigim aciyi yasamayin.sizde dua ettikce rahatlarsiniz ins Allah yardimciniz olsun

Allah bin kere razı olsun inşAllah. Rabbim evladınızı bağışlasın inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…