• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası beta HCG sıfırlanmadan da adet görülür mü?

Soseyolll

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
157
40
13
38
Merhaba kızlar. 8+5 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve 25 gün önce kürtaj olmak zorunda kaldım. Düzenli olarak kan tahlili yaptırıyorum beta HCG düşmüş mü diye, bu gün yine yaptırdım beta HCG değerim 26 çıktı. Yani daha sifirlanmamış. Ama ben dünden beri adet oluyormusum gibi hissediyorum, bel ağrım var. Ama yoğun kırmızı bı kanama diil.
Benim merak ettiğim beta HCG sıfırlanmadan da adet görülebilir mi, aranızda böyle bı durum yaşayan var mı?

Benim 9+5 te bebegimin kalbi durmustu. 29 eylulde kurtaj olmustum. 30 ekimde adet oldum. Ama bhcg yi takip etmedim hic.

Benim 9+5 te bebegimin kalbi durmustu. 29 eylulde kurtaj olmustum. 30 ekimde adet oldum. Ama bhcg yi takip etmedim hic.
Benim normalde de adetlerimiz çok düzensiz oluyor, pko var bende. Oyuzden şimdiki çok az olan kahverengi kanamanın adet mi yoksa kürtajda dolayı mı olduğunu bilemiyorum. Umarım adettir.
Sen bebeğinin kalbinin neden durduğuyla ilgili bi araştırma yaptırdın mi canım?

Insallah adettir. Ben kurtaj sonrasi kontrole gittigimde yumurta gorulmustu ultrasonda :)

Nedenini cok arastirdim ama bisey cikmadi. Pihtilasma problemi yoktu. Genetik test de yaptirdim bisey cikmadi. Zaten simdi bebegim oldu cok şükür:)

Insallah adettir. Ben kurtaj sonrasi kontrole gittigimde yumurta gorulmustu ultrasonda :)

Nedenini cok arastirdim ama bisey cikmadi. Pihtilasma problemi yoktu. Genetik test de yaptirdim bisey cikmadi. Zaten simdi bebegim oldu cok şükür:)
Aa ne güzel Allah bağışlasın canım. Darısı başıma :)

Aa ne güzel Allah bağışlasın canım. Darısı başıma :)
Inşallah canim. Dusugun kuyrugu icerde olur derler. Daha cabuk hamile kalinirmis. Ama sana tavsiyem pihtilasma icin trombofili paneli testini mutlaka yaptirman.

Inşallah canim. Dusugun kuyrugu icerde olur derler. Daha cabuk hamile kalinirmis. Ama sana tavsiyem pihtilasma icin trombofili paneli testini mutlaka yaptirman.
Ay inşallah. Ama doktorlar en az üç ay bekle diyorlar.
Yaptırdım canım hem de iki yerde :) sonuçlarını bekliyorum. Kan pıhtılaşmasi dışında da bazı tahliller yaptılar protein c protein s gibi. Onların hepsi normal çıktı. İnşallah o da normal çıkar.

Ay inşallah. Ama doktorlar en az üç ay bekle diyorlar.
Yaptırdım canım hem de iki yerde :) sonuçlarını bekliyorum. Kan pıhtılaşmasi dışında da bazı tahliller yaptılar protein c protein s gibi. Onların hepsi normal çıktı. İnşallah o da normal çıkar.
Benim doktorum beklemene gerek yok demisti. Sadece su test sonuclari gelsin onu bekle yeter demisti. Test sonuclarinda bisey cikmamasina sevinememistim bile. Bi sebep bulunamamasi da kotu hissettirmisti beni.

Benim doktorum beklemene gerek yok demisti. Sadece su test sonuclari gelsin onu bekle yeter demisti. Test sonuclarinda bisey cikmamasina sevinememistim bile. Bi sebep bulunamamasi da kotu hissettirmisti beni.
Aynen her türlüsü zor ve sıkıntılı bı durum. Allahtan en hayırlısı olsun insallah :(

Kizlarrr bende 15 kasimda kurtaj oldum 21 gun sonra kan geldi ve suan 25 gun oldu 4 gundur devm ediyo kanamam adet kanamasimidir

Back