Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrı olması çok normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin benim de 1 haftaya yakın sürmüştüKızlar selam. 3 gün önce bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kasık sancım var. Ama özellikle hemen kasıklarımın altından dize kadar ön bacak ağrılarım var. Bu normal mi. İnternette pıhtı atması falan acayip şeyler diyor korktum![]()
Yani bacak ağrıları mı normal. Kasık tamam ama bacaklarım neden bu kadar ağrıyor :/Ağrı olması çok normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin benim de 1 haftaya yakın sürmüştü
Kendini kasmış olabilirsin yani o anki stres üzüntü her yerinde ağrıyabilirYani bacak ağrıları mı normal. Kasık tamam ama bacaklarım neden bu kadar ağrıyor :/
Canım merhaba geçti mi sancıların?Kızlar selam. 3 gün önce bebeğin kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Kasık sancım var. Ama özellikle hemen kasıklarımın altından dize kadar ön bacak ağrılarım var. Bu normal mi. İnternette pıhtı atması falan acayip şeyler diyor korktum![]()
Merhaba benim de kürtajdan sonra ki gün sol kasık sancım başladı sizin de böyle bir şey miydi acaba ilk gün dışında kanamam da olmadıAğrı olması çok normal canım sonuçta bir operasyon geçirdin benim de 1 haftaya yakın sürmüştü
Benim hem sağ hem sol kasık ağrısı vardı canım kanamam da 20 güne yakın sürdüMerhaba benim de kürtajdan sonra ki gün sol kasık sancım başladı sizin de böyle bir şey miydi acaba ilk gün dışında kanamam da olmadı
Ben dün kontrole gittim kanama alanı var dedi ilaç verdi şimdi ne olucak hiç bilmiyorumBenim hem sağ hem sol kasık ağrısı vardı canım kanamam da 20 güne yakın sürdü
Hamilemisin canımBen dün kontrole gittim kanama alanı var dedi ilaç verdi şimdi ne olucak hiç bilmiyorum![]()
Kanama alanı genelde hamilelikte oluyor ama kürtajdan sonra da oluyor demekki sıkıntı yapma geçiyor canımBen dün kontrole gittim kanama alanı var dedi ilaç verdi şimdi ne olucak hiç bilmiyorum![]()
Kürtajdan sonra oldu canım yani bebeği kaybettiğimize mi üzülelim kürtaj sonrası çektiklerimize mi bilemedikKanama alanı genelde hamilelikte oluyor ama kürtajdan sonra da oluyor demekki sıkıntı yapma geçiyor canım
Kıyamam ya Allahın izniyle inşallah düzelirsin tekrardan sağlıklı şekilde hamile kalırsın canım benimKürtajdan sonra oldu canım yani bebeği kaybettiğimize mi üzülelim kürtaj sonrası çektiklerimize mi bilemedik