Kürtaj sonrası aşırı fazla kanama !!

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.018
364
123
Merhaba hanımlar 3ay önce kürtaj oldum ve yeni adet oluyorum onun öncesinde lekeli kanamalarım vardı ama şimdi çok yoğun adet kanaması yaşıyorum parçalar düşüyor saat başı bez değiştiriyorum benim için iyi aslında uzun zamandır adet olmuyordum ama yinede bilemedim size sormak istedim

3 aydir adet görmeyisinizi doktorunuz normal karsiladi mi peki?

Kendi doktoruma gitmedim başka doktora gittim ama birşey demedi söktürücü yazdı zaten düzensizlik var bende

Kendi doktoruma gitmedim başka doktora gittim ama birşey demedi söktürücü yazdı zaten düzensizlik var bende

Burdan okuduklarima göre; kürtajdan sonra cogu kadinin ilk adetleri fazla gelmiş. Normal olabilir yani ama yine de doktora sorman gerekir. Benimde 30 gün oldu bugün hala bekliyorum olmayı, bakalim nasil gelecek?

Burdan okuduklarima göre; kürtajdan sonra cogu kadinin ilk adetleri fazla gelmiş. Normal olabilir yani ama yine de doktora sorman gerekir. Benimde 30 gün oldu bugün hala bekliyorum olmayı, bakalim nasil gelecek?
Aynen herkesinki çok oluyormuş bazılarında da rahim yapışıklığı gibi bişey çıkmış bilemiyorum valla

Kürtajdan hemen sonra 4 gün kanamam devam etti azar azar daha sonra adet zamanında adet olmuştum yanlış hatırlamıyorsam bende baya sökülmüştüm o ay fazla gelmişti ama hiç geçikme yaşamadım

Kurtaj sonrasi ilk adetim fazla oldu fakat oyle saat basi degisecek kadar degil. 3 ay uzun bir sure 2 aya kadar ilk adetin gorulmesi beklenir diye biliyorum kendi doktorunuza gitseydiniz keske.

Benimde öyle olmuştu sorun yok..hatta gebelik düşüyosan tekrar dene tam zamanı benim hemen tuttu çok şükür

Geçmiş olsun ben de 1 kasımda kürtaj oldum kürtaj sonrası değil ama aralığın 4ünde adet oldum o zaman çok aşırı kanamam oldu.Saat başı ped değiştirdim.En son doktoruma aradım sordum yoğun kanama olması iyidir rahim adetle birlikte daha iyi temizleniyor demişti.Ama 3 ay olmamanız çok ilginç neden olmuyorum diye doktora gitmediniz ?

Doktora gittim bişey demedi söktürücü yazdı uzun zaman olmadığım için böylr çok kanamam oldu diye düşünüyorum ayrıca bende düzensizlik te vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…