kurtaj sonrasi akinti

Hiç mi şu degdirmemem gerekiyor
Şu degdirceksin elbette sadece oturarak kuvette mesela banyo yapmicaksin şimdi o suyun içine girince vücudunun bütün kiri o suya gidiyor ya ee rahimde açık daha icerde yaralı yani kirle enfeksiyon kalmasin diye istedigin kadar su degdir istedigin kadar yıkan banyo yap sadece oturarak yada kuvette değil ayakta yapcaksin canim benim doktorum öyle demişti ben sadece kimyasal diye sabun sampuanla yikamamistim sadece suyla yikamistim

Şu degdirceksin elbette sadece oturarak kuvette mesela banyo yapmicaksin şimdi o suyun içine girince vücudunun bütün kiri o suya gidiyor ya ee rahimde açık daha icerde yaralı yani kirle enfeksiyon kalmasin diye istedigin kadar su degdir istedigin kadar yıkan banyo yap sadece oturarak yada kuvette değil ayakta yapcaksin canim benim doktorum öyle demişti ben sadece kimyasal diye sabun sampuanla yikamamistim sadece suyla yikamistim
Agrin ne kadar sürdü peki benim bugün 15. Gün ama yinede hafif agrim var

Agrin ne kadar sürdü peki benim bugün 15. Gün ama yinede hafif agrim var
Valla benim çok ağrım olmadi canim ben çıktığımda zaten hiç kurtaj olmuş gibi değildim iki saat sonra kalktım hastanede ben gidiyorum dedim yani herkes çok farklı bunyeden bünyeye degisiyo normalde kanamasi agrisi olanları yatırdılar ama ben yapmadım doktorum bile hiç olmamış gibisin demişti bana haksızlık falan hiç olmadi çok şükür Allah bi daha yaşanmasın banada sanada kimseyede

Back