kürtaj sonrası ağrı

gulden2411

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
2
0
6
34
Bursa
arkadaşlar ben yeni katıldım sizlere biraz konuları okudum ama uygun bir cevap bulamadım kendime. 3 hafta önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. (malesef) iki kutu antibiotik kullandım birde metiler diye bir ilaç kullanıyorum halen. rahim toparlayıcıymış ama iki gündür sağ yumurtalığım özellikle idrarımı yaparken kıramp şeklinde ağrı oluşuyor. acil cevap? ilacı bıraksammı? yoksa enfeksiyon mu var? yada havalar malum soğuk üşüttümmü acaba? ne dersiniz?

bunu bilecek olan tek kişi doktorundur, burdakiler sana yardımcı olamaz...vakit kaybetmeden doktora git...bende kürtaj sonrası aynı sorunu yaşadm tekrar gittiğimde pıhtı kalmış tekrar kürtaj gerekiyor dediler ve yaptılar...

ama artık doktoro gidip sürekli kurcalanmaktan çok sıkıldım bu gün daha iyiyim yarınki durumuma göre belki doktora giderim.

Kürtaj sonrası antibiyotiği yarayı kurutsun die veriyorlar tatlım

bnde yarın kürtj olcam canım acırmı ondan cok korkuorm ıgneden bıle cok korkarım genel anztesi olcak uyuyupta uyanamamaktan korkuorm

merhaba bende geçen salı kürtaj oldum ve salı günü doktora gittiğimde seninki gibi kan pıhtısı olduğunu öğrendim doktor bana adetimi beklememi söyledi ve metiler diye bir hap verdi ve ben emin olamıyorum bana demediler tekrar kürtaj ol diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…