• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası adet :(

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar be 29 aralıkda kürtaş oldum 9 şubatta adetim başladı ama çok yogun ped yetiştiremiyorum sanki muslukdan su akar gibi akıyor bu ne zamana kadar devam eder 4 ün oldu hala yogun çalışıyorum dakka başı tuvalete gidemiyorum neden böyle oluyor başından geçenler varmı kurtaş dan sonra neler oldu lütfen yardım edin şimdiden teşekürler

kızlar be 29 aralıkda kürtaş oldum 9 şubatta adetim başladı ama çok yogun ped yetiştiremiyorum sanki muslukdan su akar gibi akıyor bu ne zamana kadar devam eder 4 ün oldu hala yogun çalışıyorum dakka başı tuvalete gidemiyorum neden böyle oluyor başından geçenler varmı kurtaş dan sonra neler oldu lütfen yardım edin şimdiden teşekürler

canım ben de kürtaj oldum ama benim okadar çok kanamam olmadı tabiki adetten daha yoğundu ama senin dediğin kadar da değildi sen ben ce doktoruna bi danış iyi olurr :)

geçmiş olsun canım bende 15 aralıkta kürtaj oldum ilk 3 4 gün yoğun bi kanamam vardı ama sonrasında azaldı ve 13 gün kadar sürdü seninki normal olmayabilir bence doktoruna bi danışmalısın

canim bende 3 aralikta kurtaj oldum tam bir ay sonra 4 ocakta adet oldum yok denilecek kadardi kanamam dr normal dedi 15 gun akinti seklinde surdu sonra ayni ayda 26 ocakta yine adet oldum ama senin dedigin gibi ped yetistiremeyecek kadar coktu benim 1 saat icinde 2 ped degistiriyorum yine heryerim batiyordu 4 gun surdu sonra kesildi yani kurtajdan sonra duzensizlik 3 ay surer 6 ay surendew var korkulacak bise yoktur bence

ben de tam da bu konuyu araştırıyordum kader.

ben de 14 ocakta kürtaj oldum. kürtaj sonrası kanamam çok az oldu, kanlı su gibi... azar azar bişeydi, hemen 2 gn içinde bitti zaten.

bu ay, 12 şubatta regl oldum, düzenim bozulmamış yani, 28 gün sonra oldum tekrar. ama bu ay, beter durumdayım. dediğin gibi ped yetiştiremiyorum. 4. günüm bugün, musluktan akar gibi kanamam var, hiç durmadı.
bi hapşırırsam yandım, ped med kalmıyor, üst baş batıyor.. o derece berbatım.

normaldir diye umuyorum. ama epeyce zorlanıyorum 4 gündür, daha da devam edeceği kesin. bitmek tükenmek bilmiyor. hem de kasıklarım falan ağrıyor sürekli.

kızlar kürtaj nasıl acı veren bir operason mu nasıl yapılıyor bayıltılarak mı adet günümü geçtim korkuyorum hamile miyim diye inşallah degilimdirde mecbur kalmam

Back